در واکنش به سخنان جیمز متیس وزیر دفاع امریکا
 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۵۵    ۱۳۹۶/۳/۲۵ کد خبر: 134580 منبع: پرینت

در واکنش به سخنان جیمز متیس وزیر دفاع امریکا مبنی بر تغییر در پالیسی جنگی آن کشور در افغانستان، وزارت دفاع افغانستان گفته است که امریکا هر تصمیمی را که در زمینه می‌گیرد، باید در مشوره با ما باشد.

از این گفته‌های وزارت دفاع افغانستان بوی گند میآید، بوی طالب پروری، بوی غدر، بوی خون سربازان سربکف کشور و بوی خیانت و جهالت تاریخی.

ما می‌دانیم که حرف‌های وزارت دفاع همان دنباله سیاست حامدکرزی است که حملات شبانه را بالای طالبان قطع کرد، طالبان را از زندان ها آزاد کرد و در کل جلوی سرکوب و نابودی حتمی طالبان را گرفت.

نیت ارگ سرکوبی و نابودی طالبان نیست و از همین رو می گویند که در تدوین پالیسی جدید جنگی امریکا باید با آنها مشوره گردد که کی ها را در کجا سرکوب کنید و چگونه جنگ کنید؟ تا طالب جان به سلامت ببرد و پشتیانه نظامی ارگ نشینان کماکان روی صحنه باقی بماند.

حفیظ معترف


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
آمریکا
نظرات بینندگان:

>>>   بنام خداوند جان و خرد و سلام به بزرگى شب قدر به همه شما :

افغانستان بكجا مى رود ؟ دوستان اكثراً از من مى پرسند و كوتاه !
١- تداوم بحران و شورش گرى از اولويت هاى جامعه جهانى درين منطقه است و با اعلام همكارى هاى منطقوى گويا فرا مرزى مى شود و بطور خاص ، ايران ، اسيايى ميانه ، تركستان شرقى هدف أوليه اند .
٢- پروژه طالب تا پايان سال ٩٧ به اتمام مى رسد و جايش را به داعش مى سپارد ، و گروه هايكه مخالفت كنند برداشته مى شوند ، همين اكنون شبكه حقانى ، بخشى از طالبان و تعدادى از حزب اسلامى شامل جريان اند و شمشتو از مدت ها مركز اموزشى داعش شده است .
٣- سعودى ، پاكستان و برخى سازمانهاى استخبارات جهانى حامى پروژه جديد اند ، روسيه ، ايران ، هند ، چين در مقابل صف بسته اند .
٤- پاكستان دو تا ٣ سال ديگر همه پايگاه هاى افراطى را به افغانستان منتقل مى كند و نشان مى دهد كه با گروه هاى افراطى همكارى ندارد .
٥- بحث لر و بر پشتانه در صوبه سرحد با احصايه و سرشمارى اخير در پاكستان به پايان مى رسد و ديگر بحث ديورند خاتمه يافته است و هـيچ پشتون خواه وجود ندارد و تنها بلوچ ها درميدان نبرد اند و بس .
٦- سياست هند در برابر پاكستان در حال شكست است و پنجاب حاكم مطلق به سرنوشت مردم پاكستان و در پى انتقام از رهبران افغانستان . ٦- پروژه تداوم بحران بشتر از سياست داخلى اب مى خورد و ريشه در ساختار شركاى قدرت در تبانى با سازمانهاى خارجى دارد .
٧- بعد از ايام عيد روز هاى داغ تابستان به روز هاى داغ سرنوشت مبدل مى شود هر دو سوى خط نبرد داخلى در حال برنامه ريزى اند .
٨- جامعه بين المللى و امريكا تازه متوجه عمق بحران داخلى شده اند و از رفتار هاى تيم ارگ در برابر ديگران در حال برسىى و اعمال فشاراند .
٩- كرزى ، محور ملى ، شوراى حراست ، جبهه نوين در فكر حكومت موقت اند و تلاش دارند انرا الترناتيف معرفى كنند بناً به تشديد وضع كار مى كنند تا مناسبات جميعت ، رستاخيز تغير باقى بماند .
١٠- حكمتيار ، حقانى و گروه هاى كوچك ديگر ابزار هاى در دستان اقتدار گرايان داخلى اند عليه ديگران در بازى هاى سياسى و امنيتى.

جاوید کوهستانی

>>>   Saboor Raheel
پشتونی که مغزشویی می شود و خود را می کفاند، قابل ترحم است. نفرت ما از پشتونهای ارگ است که کارشان استفاده از این "برادران" نادان شان است برای تداوم قدرت.
تروریزم با مذاکره و صلح جور نمی آیند. راه پایان دادن به غایلۀ طالب و داعش تنها و تنها از میدان جنگ می گذارد. چرا که در قاموس طالب و تروریزم چیزی به نام صلح وجود ندارد. اما جنگ علیه طالب و داعش از ارگ رهبری می شود و ارگ نمی خواهد طالب و تروریزم پایان بیابد. چرا که قربانی جنگ طالب یا مردم عادی اند، یا سران مخالف و اپوزیسون دولت که بیشرینه به اقوام غیر پشتون منسوب اند. اینست که ارگ خواهان تداوم این وضع است. و چه بسا که اکثریت ترورهای شخصیت های سیاسی مخالف دولت از سوی ارگ و حلقات استخبااراتی ارگ صورت گرفته است و به نام طالب تمامش کرده اند.

در چنین وضعیتی که اظهر من الشمس است، کسانی که به فکر کنار آمدن با این دولت (دولت با هرادو شاخش) اند و نه به فکر پایان دادن به آن، یا عقل ندارند یا وجدان و غیرت.

>>>   کامران میرهزار:
غیر پشتون ها حق دارند، جامعه ی پشتون را مقابل این پرسش جدی قرار دهند که چرا آنان جامعه ی خود را بستر مناسب برای زایش و تربیت تروریست طالب و کوچی و داعشی ساخته اند و همه نوع وسایل جرم و جنایت از مواد مخدر گرفته تا انواع سلاح برایشان فراهم است. این پرسش جدی را در حقیقت نخبگان جامعه پشتون باید بین خود و مردم خود طرح می کردند اما تاسف اینکه نه تنها چنین نکرده اند، بلکه دیگران را نیز متهم به نفاق افکنی و ویرانی وحدت ملی متعفنی می کنند که نفع آن برای همان طالب و کوچی و داعشی دولتی و غیر دولتی شان و چند آله ی دست غیر پشتون شان بوده است.

>>>   نظر خوب هست!! طالبان هم از همين ملك هستند!!! بايد از نيروى شان در ابادى وطن استفاده شود!! طالبان ارزش هاى نيك و خوب دارند!!

>>>   پنتاگون:ما تصمیم گرفتیم که چهار هزار سرباز اضافی بفرستیم و در پهلوی کمک به تمرینات نیرو های مسلح افغان، در یگان عملیات های ضروری، بشمول هوایی و زمینی نیز سهم بگیریم.
بفرمایید شما کدام گفتنی دارید؟
وزارت دفاع افغانستان: بادار هرچه شما میگویید درست است. ما کدام گفتنی دیگر نداریم، فقط میخواستیم مراتب تشکری خود را ابراز کنیم و از دربار خداوند لایزال میخواهیم که سایه شمارا از سر ما کم نکند.

>>>   نمیدانم که اتمر کیست ولی اتمر،حکیمی که موارد مالی و نظامی را بدست دارند در داخل ارگ اینها صاحبان ارگ هستند و از آشپز شروع الی بلند ترین مقام در داخل ارگ تحت فرمان اتمر است اگر خلاف ورزی نماید اکلیل حکیمی لغمانی برای کسر معاش،از بین بودجه برای وی،خارج ساختن از حیطه قدرت است. این یک حقیقت است شما رئیس راملامت نسازید باید در روزهای اول پشتونهای ملی گرا،تاجیکان و هزاره ها اجازه نمیداداند که سه لغمانی در سه پست مهم دولتی با اشرف غنی باشد شما میدانید که اشرف غنی فاقد یک حزب سیاسی و پشتوانه مردمی میباشد مجبور است از همین سه لغمانی پیروی کند(کشاف نیز دست خالی نه نشسته است در مقابل انتحارها و کشتار مردم افغانستان یک روز صحبت و ابراز نظری نکرد ولی به طرفدار لغمانی خودش اتمر حمایت خود را اعلان نمود) مردم ساده کشور ما به طرف ترکستان روان هستند.
گلدره ایی


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است