تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ ۱۳۹۶/۹/۷ | کد خبر: 142272 | منبع: | پرینت |
شماری از نمایندگان مجلس از موضع گیری محقق در خصوص جنگ در سوریه و عراق هشدار دادند.
به گزارش شبکه اطلاع رساني افغانستان(afghanpaper)، عبدالرووف ابراهیمی رییس مجلس نمایندگان در نشست علنی روز دوشنبه 6 قوس 96 در واکنش به حمایت معاون دوم ریاست اجرایی از شرکت افغانستانی ها در جنگ سوریه و عراق گفت: مقام های حکومتی در داخل و خارج از کشور و از هر آدرسی باید منافع ملی کشور را جدا در نظر بگیرند.
گفتنی است که محمد محقق معاون دوم ریاست اجرایی در نهمین نشست شورای عالی مجمع جهانی بیداری اسلامی در ایران از اشتراک جنگجویان افغانستانی در نبرد در برابر گروه داعش در عراق و سوریه ستایش کرد.
این موضع گیری وی در حالی است که رییس اجرایی حکومت نیز در نشست شورای وزیران بیان کرد که پالیسی حکومت وحدت ملی بسیار واضح است و ما طرفدار شرکت افغانستانی ها در جنگ در هیچ نقطه دنیا نیستیم.
کد (26)
>>> راست گفتی
همانند گلبدین ودوستم ودیگر رهبران !!!!!
>>> همانطور که ابراهیمی صاحب منافع ملی را در نظر گرفت ، یک گلدانی دوصد هزار افغانی !!!
>>> ابراهمی صا حب تو خو در فساد غرق هستی غم خود را بخورید
>>> Arianfar
در چند سال گذشته بارها و بارها هشدار دادم که خطر بزرگی در راه است و کشورهای مفتن عربستان، قطر، ترکیه و پاکستان با پشتیبانی باداران شان و به همکاری رژیم دست نشانده و مفلوک کابل، داعش را پس از شکست محتوم آن (که آن را نیز بارها و بارها پیش بینی کرده بودم)، به کشور ما و به ویژه به شمال می آورند. در برنامه است که کشور به یک وزیرستان دیگر و سپس به یک اسراییل دیگر مبدل شود. در عین حال خاطر نشان ساخته بودم که باید آمادگی های دفاعی بایسته برای مقابله با این طاعون سده بیست و یکم گرفته شود و مردم برای مقاومت مسلحانه در برابر این ها بسیج شوند. در باره این غده سرطانی برای نخستین بار در سخنرانی یی که در 2014 در مسکو در یک پژوهشکده مطالعات راهبردی داشتم، هم هشدار دادم. اما کارشناسان روسی زیاد آن را جدی نگرفتند. اکنون نیروهای ارتجاع داخلی و منطقه دست در دست هم در پی پیاده ساختن این مگاپروژه در سرزمین ما اند. با توجه به اختلافات عربستان و قطر، پروژه به دو بخش تقسیم شده است: بخشی را قطر تمویل می کند (در حوزه شمال غرب وجنوب غرب) و بخش دیگر را عربستان (شرق و شمال شرق) . اما ترکیه و پاکستان به عنوان دو کشور پیمانکار تطبیق پروژه های منطقه یی در هر دو بخش دست دارند. گلبدین نیز برای پیاده ساختن پروژه استخدام شده است. ارگ و شورای امنیت ملی هم در قضیه دست دارند.
>>> لطیف پدرام:
پیروزی هیچ کدام از سران غلزایی و درانی به نفع ما نیست. باز هم تاکید می کنم چه کرزی پیروز شود، چه غنی چیز مهمی را برای ما تغییر نمی دهد. همین آقای کرزی پایتخت تاریخی و باستانی فارسی زبان ها را وشهر قصه های زال و رودابه و مهراب کابلی را به نام خود تغییر داد. چه فرقی می کند که یک برده به چه کسی سواری می دهد،ممکن است تعداد تازیانه ها کم یا زیاد باشد. در هر حال تازیانه از دست اربابی به ارباب دیگر می رسد.
این جا مسایل مهم تری از کوشش کردن برای به قدرت رسیدن کرزی برای ما وجود دارد.زبان، هویت و تقسیمات قومی است که همه خاموش اند و به جای رفتن به دنبال کرزی یا غنی به این کار مهم باید می پرداختند، مارا میخواهند تکه تکه کنند. تمام خشت های اساسی بنای فاشیزم در زمان حاکمیت کرزی گذارده شده است.قتل های زنجیره یی در همان زمان اتفاق افتاد. حافظه مان را فرا بخوانیم و دوباره یاد آوری کنیم. برای ما عاقلانه این بود که می گذاشتیم که این ها با هم بجنگند، تا فرصتی برای عدالت خواهان در یک محور جدید به وجود بیاید. آن هایی که وارد این بازی شده اند در نهایت به نفع تقویت پایه های یکی از این دو جناح فاشیستی انرژی های شان را تباه خواهند کرد. فردای پیروزی یکی از آنها، باز نق نق و گله و شکایت شروع خواهد شد. ای وای! باز اشتباه کردیم، باز به قول شان وفا نکردند! همان تجربه های تلخ گذشته تکرار خواهد شد.
البته بعضی چیز ها است که نمی شود یاد داد، و نمی شود یاد گرفت، عقل و شعور حساس و تیزبین نیاز است که رخداد ها را درست تحلیل کند. رخداد هایی که تازه اند و درباره ی شان نوشته نشده است. به قول یک دوست مبارز فلسطینی من: بعضی وقت چیز هایی اتفاق می افتد که هر چه بگویی از تو نمی پذیرند، باید منتظر زمان بمانی تا حقانیت ات را بدانند، ولی افسوس آن زمان بسیار دیر است و چه فرصت های نازنینی که از دست رفته است!
چون من مساله ملی را تا حدودی می دانم نگران رخداد ها هستم. می خواهم بگویم در آن مبارزه ی ملی ای که بعضی دوستان ما اشاره کرده اند، سرمایه دار ملی در کنار ملت خودش ایستاد می شود، ملت خودش را می خواهد به زعامت برساند، مظلومان اقوام تحت ستم را می خواهد به قدرت برساند، نه این که در خدمت شوونیزم قوم حاکم شمشیر بزند، و ابزار استحاله ی قدرت از دست یک فاشیست به فاشیست دیگر شود.
به دوستان بگویم من از حکمتیار خوب آموخته ام. حکمتیار و جناح های مختلف پشتون که از چپ و راست با او متحد اند، هیچ گاه به خاطر این که مثلا اسمعیل خان به قدرت برسد یا آقای قانونی، انرژی اش را خرچ نمی کند و ابزار دست این ها قرار نمی گیرد یا به طور مثال ابزار دست کسان دیگری،غیر از تبار خودش. او از همه ی این ابزار ها استفاده می کند برای حفظ سلطه ی قوم و تبار اش. حالا نگاه کنید افراد تبار شما برای چه هدفی و برای چه کسانی کار می کنند؟ یک عده پشت سر کرزی صف کشیده اند و یک عده پشت سر غنی و شمار دیگری هم پشت سر استاد سیاف. مگر غیر از این است؟ و آخر سر بگویم آن قدر شعور و تجربه دارم که برنامه ی آزادی بخش ملی را از پروژه های شخصی ی مدعیان تشخیص بدهم و تفکیک کنم.
>>> شعر بى رنگ
مسلميار خواستار مجازات محقق شد.
گلبدين رفت پيش رفيق ها !
كرزى خريطه هاى پول ايران را گرفت عيبى نيست
چون دانشگاه گفت پدرام نوكر ايران شد
از كتاب شيونيست نامه
اثر خودم
>>> Sadded
انتحاري خيانت ملي نيست ؟ تقلب خيانت ملي نيست ، تعصب ،قوم پرستي خيانت ملي نيست ، از برادران پشاوري تان دفاع كردن خيانت ملي نيست . پس گفتن حقيقت و موضوع گيري مشخص خيانت ملي است ؟
... به تو مسلم يار و اشخاص كه از تو حمايت ميكنند .
همه قوام جهت جلوگيري از انتحار و انفجار از موضوع گيري محقق بايد حمايت كنند .
>>> بلی
مثلیکه ابراهیمی در نظر گرفت
>>> ابراهیمی دراین جاده لغزنده سیاست حواست راجمع کن فراموش نکن که محقق تورا به این مقام رساند. نکنه توهم ستون پنجمی هستی ازداعش نباید بد بشنوی
>>> ابراهیمی در طول دوران ریاستش همین یک حرف را گفت که آن هم بی حساب و بی منطق است. نکند ایشان مزدبگیر داعش باشد.
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است