هشدار والی بلخ از گسترش داعش در شمال
 
تاریخ انتشار:   ۱۱:۰۰    ۱۳۹۶/۱۰/۱۲ کد خبر: 144102 منبع: پرینت

آقایانی که از پشت دیوارهای محافظت شده فرمان صادر می کنند، چه کار کرده اند که امروز بسیاری از تجهیزات نیروهای امنیتی بدست دشمنان افتاده است؟

عطا محمد نور والی بلخ روز دوشنبه 11 جدی 96، با اظهار نگرانی از گسترش ساحه نفوذ داعش در ولایت های شمالی در جمع هوادارانش می گوید که داعشی که روز گذشته به نام های مختلف در عراق و سوریه و لبنان می جنگید امروز به قوش تپه، درزاب، بدخشان، جنگل های امام صاحب قندوز و ده ها جای دیگر رسیده است.

نور ضمن ستایش از سربازان و نظامیان کشور، رهبری نیروهای امنیتی را مورد انتقاد شدید قرار می‌دهد و بیان می کند که بجز سربازان دلیر که به جنگ می روند و کشته می شوند، این آقایانی که پشت میز نشسته و از پشت دیوارهای محافظت شده و از داخل موترهای زرهی فرمان می دهند، چه کاری کرده اند؟ امروز بسیاری از تجهیزات نیروهای امنیتی به دست دشمنان افتاده است.

گفتنی است که رییس اجرایی جمعیت روز شنبه 9 جدی 96 پس از اشتراک در یک نشست خبری به دفتر کار خود رفت و بار دیگر تاکید کرد که بعنوان والی بلخ به کار خود ادامه خواهد داد.

کد (26)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
نور
داعش
نظرات بینندگان:

>>>   ...که هشدار داد خودش از صد داعشی بدتر است

>>>   Baha
آنگه که بینش انتقادی غروب کند، فاشیسم طلوع می کند

یکی از مخاطراتی که امروزه بر اندیشه سایه انداخته، خطر ادغام و جذب شدن در دستگاه سیاسی - اجتماعی حاکم است. روشنفکر اگر نتواند فاصلۀ انتقادی خود را با دستگاه حفظ کند دیگر نمی تواند روشنفکر باقی بماند، به مزدور فرهنگی سیستم حاکم بدل می شود و خود را می فروشد.
حکومت مافیایی غنی با کشتار، ترس، تجاوز و فقرعمومی نهادهای واسط میان دولت و مردم را می بلعد، پارلمان را بر می اندازد و تمام قدرت را در حلقۀ تیم حاکم قبیله یی خود متمرکز می کند و در نهایت سرآمدها و نخبه ها را به عوام تبدیل می کند تا همگی در بدبختی و بنده گی با هم برابر شوند و آنگاه شعار ریاکارانۀ وحدت ملی با هویت افغانی سر می دهد، که درواقع هویت ها ملیتی و فرهنگی با هم متحد نیستند، بلکه کالبدهای مردگانی اند که در کنار "هویت افغانی " دفن شده اند.
استبداد گری و استبداد پذیری در تارپود زنده گی اجتماعی ریشه می دوانیده. استبداد به فساد زبان، فساد اخلاق، فساد فرهنگ و فساد دین منجر می گردد. در نظام های خودکامه، انسان به "شیی" تبدیل می شود تا به "شخص". مردم به منزلۀ ابزارها و اشیایی تابع و پیرو، در خدمت چنین نظام هایی به کار گرفته می شوند و به سمت اطاعت ( حتی اطاعت خود خواسته و پیروی از روی رضایت) تمایل پیدا می کند تا در پناه آن به امنیت برسد و در سایۀ قدرت، بتواند زنده گی کند. انسان میان تهی، البته از زیستن بدون تکیه گاه قدرت و رویارویی با خود و مسئولیت انتخاب کردن می هراسد و می گریزد و این همان راز گریز آدمی از آزادی و بینش انتقادی است که فاشیسم طلوع می کند

>>>   جناب نور چای ناخورده! اګر تو غیرت داری از دست چند لوچک پشتون که انهارا پشتونها نیز رانده اند تشویش داری و بادت رفته راهی است،نمیتوانی جنګ کنی وازیبن ببری تا پشتونهای دیګر زورت را ببیند! تو خو به غنی دهن واز ګرفتی که داعش امد! بګزار ناموست را هم ببرد! غیرت کن وروانه میدان جنګ با دعش وطالب شو ! چرا جوابچایت در مقابل داعش رفته! این را ګوین چشم ودهن بیشرم!زور داعش را نداری زور طالب را نداری اما زور پشتون را داری؟ نه! چای بخور که به جنګ تیار شوی


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است