تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ ۱۳۹۶/۱۱/۷ | کد خبر: 145642 | منبع: | پرینت |
یا ساکت باشید و یا بمیرید زیرا جامعه جهانی با ما است!
آیا از یک دیپلمات مثلا کارکشته و سیاستمدار جهان دیده و غرب زده این ادبیات بعید نیست؟ باید توجه داشته باشیم که مخاطب سخنان خلیلزاد تنها استاد عطا نیست خلیلزاد در واقع همه اقوام، اقشار و لایه های اجتماعی که از عملکردهای قومی، نژادپرستانه، انحصاری، تمامیت خواهانه، تعصب ورزی و تبعیض پیشگی حلقه ی بر سر اقتدار حکومت مثلا وحدت ملی به نحوی ناراضی هستند را نشانه گرفت و آنها را از آدرس زور قدرت های غربی و حامیان خارجی شان تهدید نمودند.
سخنان خلیلزاد از یک سو به معنی اعتراف به ماهیت واقعی حاکمیت موجود است و از سوی دیگر فلسفه حضور جامعه جهانی در افغانستان و تفسیر شعارهای رنگارنگ مثلا ارزش های جهانی را که اربابان اش داعیه دار آنها هستند را به نمایش می گذارد. سخنان سخیف، زشت و قرون وسطایی خلیلزاد تفسیر تازه از استعمار نوین و استبداد مدرن است و در عین حال بیانگر حمایت بی چون و چرا از خودکامگی، تحکیم پایه های قبیله پرستی و سرکوب اندیشه های عدالت محور و روح برابری و برادری در کشور است.
خلیلزاد و همفکران اش اگر به محاسبه غلط دیگران اشاره می کنند باید که خودشان هم محاسبه غلط نکنند. در شرایطی که افغانستان را به میدان رقابت های منفی کشورهای منطقه و فرا منطقه مبدل ساخته اند با این همه نفرت پراکنی و ایجاد خصومت در میان مردم کشور خیلی دشوار نخواهد بود تا برای تیکه تیکه کردن این وطن قدرت های رقیب آمریکا و غرب که خلیلزاد به آنها می نازد در همین نزدیکی و دور و بر ما منتظر فرصت باشند تا ماهی دلخواه را از این آب گل آلود شکار بکنند.
از ادبیات آقای دیپلمات بجز بوی متعفن فرهنگ حذف و دیکتاتوری چیز دیگری به مشام نمی رسد.
سلمانعلی ارزگانی
>>> ..........خورده خلیل زاد بر پدر خود .......کرده .......کما است .
>>> از سلطانعلى كشمند خلاص نشد يك سلطانعلى اروزگانى پيدا شده كه ازبوى و تعفن خود و خليلزاد صحبت ميكند............................
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است