تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ ۱۳۹۷/۳/۲ | کد خبر: 151318 | منبع: | پرینت |
یک چهارم زنان در شهر سیدنی آسترالیا حداقل یک بار در ماه هدف آزار جنسی قرار میگیرند...
به گزارش آریانا نیوز، پروفیسور کاترین لومبی پژوهشگر آسترالیایی میگوید: سه دهه پس از آن که آسترالیا قانون مبارزه با تبعیض جنسیتی را اعمال کرد، هنوز زنان در این کشور در ترس و احتیاط به سر میبرند.
این اظهارات بعد از آن بیان میشود که نشر یک راپور نشان داد یک چهارم زنان در سیدنی آسترالیا حداقل یک بار در ماه مورد آزار جنسی قرار میگیرند. 69 فیصد نیز اعلام کردهاند از ترس، شبها از خانه بیرون نمیروند.
موسسه Ipsos در تحقیقی از 500 زن بین 18 تا 25 سال در کلان شهر سیدنی از آنها درباره برداشتشان از مفهوم امنیت و نیز تجربه شخصی تهدید در خیابان سوال کرده است.
4 نفر از هر 5 نفر در این تحقیق ابراز داشتند که اولین تهدید را قبل از هیجده سالگی تجربه کردهاند. بیش از یک سوم در سنین بین 11 تا 15 سالگی اولین تهدید جنسی را تجربه کردهاند. از هر سه نفر نیز یک نفر که حداقل یک بار در ماه تهدید را تجربه میکند، ابراز کرده که نتیجه مستقیم این تهدیدها اضطراب، افسردگی و مشکلات روحی فزاینده است.
این راپور همچنین نشان میدهد 90 فیصد دختران آسترالیایی همیشه یا گاهی اوقات پس از تاریکی هوا در سیدنی احساس ترس میکنند، 16 فیصد نیز همه اوقات شبانهروز این حس را دارند، 57 فیصد از کسانی که تهدید خیابانی را درک کردهاند هم میگویند برای آنان این ترس به هنگام شب به امری کاملا عادی بدل شده است.
طبق این راپور، زنان آسترالیایی بیش از همه در وسایل حمل و نقل عمومی احساس ترس دارند، تقریبا نیمی از آنان میگویند که میترسند وقتی تنها هستند از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند.
این راپور فاش میکند 12 فیصد از زنان جوان به هنگام شب مطلقا از رفتن به بیرون از خانه خودداری میکنند چراکه معتقدند بیرون از خانه، امن نیست.
خانم لومبی با بیان اینکه از این آمار متعجب نشده است میگوید: ما وظیفه خودمان را در کمک به زنان برای تامین امنیت شخصی به مثابه یک حق اولیه انسانی انجام ندادهایم. اگر از تعدادی خانم در این باره بپرسید هرکدام به شما حداقل ده اقدامی را خواهد گفت که برای جلوگیری از حمله به کار گرفته است؛ اقداماتی مانند گرفتن تاکسی به جای پیادهروی تا خانه به تنهایی.
این تحقیق همچنان نشان داد که زنان آسترالیایی حتی وقتی شبها به جای پیادهروی تا خانه از تاکسی یا وسایل حمل و نقل عمومی استفاده میکنند نیز احساس امنیت ندارند.
92 فیصد نیز گفتهاند شبها در وسایل حمل و نقل عمومی احساس امنیت ندارند که با آمار مشابه خود در شهرهای در حال توسعهای مانند دهلی (پایتخت هند) یا لیما (پایتخت پرو) برابری میکند.
81 فیصد نیز گفتهاند شبها در تاکسی احساس امنیت ندارند. یکی از مصاحبهشوندگان که 16 سال دارد گفته اولین بار در 4 سالگی بود که در خیابان مورد آزار و اذیت کلامی قرار گرفت.
کد (6)
>>> پس غرب وطرفدارانش که همیشه داد وفریاد ازدموکراسی انداخته اند مطلبشان همین است . که چه قسم وبه کدام شیوه وازطریق کیها آنرا درین سرزمین رایج دهند. براستی که مردم ما سخت بیعقل اند که اسلام عزیز را ماندده پشت دموکراسی خیزک و جستک میزنند. حیف به حال ما.
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است