تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ ۱۳۹۷/۵/۱۵ | کد خبر: 153445 | منبع: | پرینت |
سرور دانش معاون دوم ریاست جمهوری طرح احزاب را بعد از نشست های پیهم در مورد انتخابات پارلمانی که خواستار سیستم تناسبی و بایومتریک رای دهندگان بودند غیر عملی و بسیار ناوقت خواند و در واقع تردید کرد.
هنوز واکنش بعدی احزاب در این مورد مشخص نیست اما یک منبع نزدیک به آنها می گوید که ممکن است احزاب بستن دروازه ی کمیسیون انتخابات را در ولایات بعنوان یکی از گزینه های مقابله با حکومت مورد بررسی و عمل قرار دهند.
گفته می شود که احزاب مهم خواستار این طرح مانند: جمعیت اسلامی، حزب وحدت به رهبری محقق، جنبش ملی به رهبری دوستم و حزب اسلامی به رهبری حکمتیار از قبل توافق کرده اند که هر کدام مسوولیت بستن دفاتر کمیسیون انتخابات را در چند ولایت به دوش بگیرند و از برگزاری انتخابات جلوگیری کنند اما هنوز روشن نیست که احزاب مذکور تا چه حدی به گفتگوها و حتی توافقات ابتدایی خود بر سر این موضوع صداقت و پایبندی دارند و آیا در عمل حاضر می شوند تا این کار را انجام دهند و یا اینکه هر کدام با ارگ و حکومت بصورت جداگانه معامله می کنند؟
نکته ی روشن آن است که احزاب، چهره ها و عناصر فعال و متنفذ سیاسی در سیاست افغانستان که در درون دولت و نظام حاکم سیاسی مورد حمایت آمریکا قرار دارند اراده و سر شورشگری و عصیان در برابر اراده و سیاست آمریکا را ندارند این مربوط می شود به چراغ سبز آمریکا که تا چه حدی و چه زمانی برای آنها روشن می کند.
محمد اکرام اندیشمند
>>> Raheel
دقیقا،
حد اقل به شیادانی که ملت را به چاه ذلت می اندازند اعتماد نکنند. به سنگ و چوب و کلوخ اعتماد کنند به این زراندوزان معامله گر و خالی مغز و بی اندیشه اعتماد نکنند.
آدمی را اندیشه اش آدم می سازد. آینها اندیشه مشخص سیاسی دارند؟ مثلا کدامیک از اینها صاحب کدام اندیشه مشخص سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و هویتی است؟
ای برادر تو همین اندیشه ای
کجاست اندیشه اینها؟
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است