تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ ۱۳۹۷/۶/۴ | کد خبر: 154092 | منبع: | پرینت |
چه گناهی نابخشودنی تر از اين خواهید ديد که انسان بيگناه را زندانی كنند و چه جنايتی سخت تر از اين خواهيد ديد که آن انسان بيگناه را اعدام كنند.
زياد ديده ام و شنيده ام که دزدان حرفه ای در هرم قدرت انسان های ضعيف را بعنوان طعمه پيش گرگ گرسنه به نام قاضی می اندازند و بسياری از آنها را قاضی دانسته بوده مجرم نيست اما به زندان فرستاده است و برخی را به اعدام محكوم كرده است. مردان قدرتمند در دولت با شخصی معامله كردند بعد مشكلی در معامله پيش آمد آن شخص بيچاره را تا ابد به زندان فرستاند همينطور جوان ديگری را كه با نمايندگان مجلسی معامله كرده بود با يک تهمت به زندان فرستادند.
دقيق به ياد دارم مرد بيكاری را شركتی متعلق به سران يک كشور استخدام به كار كرد بعد از مدتی شركت به جرم اختلاس تعطيل شد همان مرد بيچاره را اعدام كردند و سران دزد را كسی نديد. دختری را بعنوان منشی يكی از شركت ها استخدام كردند شركت اختلاس بزرگی كرد همان دختر مظلوم را به دادگاه فرستادند. از اين داستان ها زياد است...
شيرخان فرنود هم مانند ديگران قربانی دزدهای قدرت شد با اين تفاوت که هم ثروتش را دزديدند و هم جانش را گرفتند. قاضی می دانست فرنود بيگناه است به اما او را به زندان فرستاد،
قاتل مي دانست شيرخان بيگناه است اما به او زهر داد.
خداوند رحمتش كند. او بيگناه به زندان رفت و بيگناه او را اعدام كردند!
گل امیری
>>> Khalid
یک قصه گک واقعی و کوتاه ولی حتما بخوانید
چند سال پیش یکی از دوستان در تورنتو وفات نمود در حالیکه هزاران دالر از بانکها قرضدار بود وقتی عضوی از خانواده با بانکها تماس گرفت و قضیه را گفت، مسوولین گفتند چون وفات نموده است ما هم بخشیدیم. اما شیر خان وفات نمود و یا هم توسط مامورین زندان بقتل رسید ولی اکنون یکتن از حقوق دانان کشور نصر الله ستانکزی استاد حقوق و علوم سیاسی پوهنتون کابل در مورد قروض شیرخان چنین گفته است: مطابق قانون طرز تحصیل حقوق افغانستان همه قروض که بر دوش مرحوم شیرخان فرنود و امثال آن باقی مانده باید از مال متروکهاش به عنوان دین وضع شده و به دولت تحویل داده شود.
در این حال خلیل صدیق رئیس دافغانستان بانک میگوید، در قوانین بانکداری کشور در مورد حصول قروض پس از مرگ افراد چیزی گفته نشدهاست. اما این جنبه حقوقی دارد که نهادهای قضایی میتوانند در مورد آن تصمیم بگیرند.
حال شما بگوی رئیس بانک راست میگوید یا استانکزی؟
>>> همین را میگوید عدالت پشتونیزم کسی که به تهمت بسته میشود در تاریکی شب زهر خورادنه میشود و یکی که مانند اتمر جرم جهانی و هویدا را مرتکب میشود مدال وزیر اکبر خان داده میشود نمیدانم چرا مدال وزیر اکبر خان همیشه به جنایت کاران هدیه داده میشود هیچ کسی از این خانواده زنده نیست که از دولت بپرسد که به کدام حق حیثیت اینشخصرا پایمال نموده دزدان را توسط این مدال براَت میدهد؟ آیا غنی و کرزی واقعا از بیگناهی قرنود خبر دار نبودند ؟ یک ریس جمهور که دستش به خون شهروندش آلوده است چطور بخود اجازه میدهد که حاکمیت یک مملکت را با دستان غرقه در خون مدیریت نمایند؟
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است