سربازان در فاریاب پایگاه‌های را بدون مقاومت ترک کردند
 
تاریخ انتشار:   ۲۲:۰۷    ۱۳۹۷/۶/۶ کد خبر: 154171 منبع: پرینت

مقام‌ها در ولایت فاریاب می‌پذیرند که در روزهای اخیر، نیروهای ارتش، پایگاه‌های شان را در بخش‌هایی از این ولایت بدون جنگ ترک کرده‌اند.
به گزارش طلوع، این گفته‌ها در حالی ابراز می‌شوند که دیروز یک کاروان بزرگ ارتش که ولسوالی غورماچ فاریاب را به مقصد ولسوالی قیصار این ولایت ترک کرده بود، در راه با کمین طالبان روبرو شد.

شمار نیروهای این کاروان بین سه صد و پنجاه تا چهارصد تن گفته شده است؛ اما درگیری میان آنان و طالبان در حدود سه ساعت به درازا کشید و وزارت دفاع ملی تأیید می‌کند که در این رویداد تا بیست نظامی ارتش کشته و زخمی شده‌اند.

در همین حال، مقام‌ها در ولایت فاریاب می‌گویند که در دو هفته اخیر و پس از سقوط اردوگاه چینایی‌ها در ولسوالی غورماچ این ولایت، نیروهای دولتی چندین پایگاه شان را در شاهراه‌های قیصار - المار و میمنه - جوزجان، ترک کرده اند و بیشتر در پایگاه‌های دیگری در مراکز ولسوالی‌ها جابجا شده‌اند.

نقیب الله فایق، والی فاریاب، گفت: «روحیه بسیار پایین آمد، طالبان از درزاب با روحیه بسیار بلند آمدند، تبلیغ کردند، بدون جنگ ما مناطقی را، طوری که شما اشاره کردید، از دست دادیم.»

جنرال امان الله مبین، فرمانده قول اردوی ۲۰۹ شاهین، گفت: «پوسته‌ها به حالت نامناسب قرار داشتند، این‌ها را هدایت بر همین بوده که پوسته‌ها دوباره جمع شود، تعلیمات و تجهیزات شان درست‌تر شود.»
در این میان، وزارت دفاع ملی می‌گوید که این کار نیروهای ارتش در فاریاب و دیگر بخش‌های کشور، بر بنیاد راهبرد چهارساله این وزارت انجام شده است.

غفور احمد جاوید، سخنگوی وزارت دفاع ملی، گفت: «نظر به همان پلان چارساله امنیتی که آن پلان به شش ساله تغییر می‌یابد، چون ما حمایت مالی‌ که در بروکسل دریافت کردیم تا سال دوهزار و بیست و چار، یعنی ناامنی، تغییرات جاهای اردو و دیگر نیروهای امنیتی که است، نظر به همین پلان صورت می‌گیرد و دیگر کدام موضوع نیست.»

پیش از این، نیروهای دولت و به ویژه ارتش، در رویارویی با حمله‌های طالبان بر شهر غزنی نیز با انتقادهایی روبرو بوده اند.

حتی در برخی از گرازش‌ها گفته شده است که پس از یک حمله طالبان بر ولسوالی اجرستان غزنی، نیز از سرنوشت در حدود صد تن از نیروهای ارتش، به شمول پنجاه کوماندو، برای چندین شبانه روز خبری در دست نبود. همزمان، ولایت‌های بغلان و قندوز نیز در همین مدت، گواه حمله‌های طالبان بر پایگاه‌های ارتش بودند.

امرالدین ولی، عضو شورای ولایتی قندوز، گفت: «همین‌طور متواتر، در هرهفته، در هر بیست روز و یک ماه، پایگاه‌هایی از اردوی ملی ما را که در حدود چهل نفر، سی نفر و پنجاه نفر را ما شاهد بودیم که این‌ها را به شهادت رساندند.»

افزایش تلفات نیروهای دولتی در ماه‌های اخیر، یکی ازنگرانی‌های جدی برای حکومت گفته شده است؛ چنان که برخی از منابع حکومتی گفته‌اند که یکی ازعلت های ناگزیر شدن مسوولان نهادهای امنیتی به کنار رفتن از مقام‌های شان، نیز همین رویدادها بودند؛ اما سرانجام رییس جمهور استعفاهای این مقام‌ها را نپذیرفت.

کد (10)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
فاریاب
سربازان
نظرات بینندگان:

>>>   بهترین کار کردند یک راه مردی گریز است
بدون ان غنی کشور مارا با نفوسش فروخته
اصلاً زندگی کردن غلط است چه حاجت که سرباز باشی روزانه ناحق سیصد نفر کشته
میشود همگی انسان استند فامیل دارند
ملیونها زن بیوه شدده ها ملیون طفل بی پدر شدند هزاران مادر بی اولاد شد همگیش از دست گلبدین کرزی غنی وکابینه یی شان است.

>>>   اسکندر کبیر میگوید:
من از لشکر شــــیران که فرمانده اش یک گوسفند باشد هراسی ندارم اما از لشکر گوسفندان که فرمانده اش یک شیر باشد خیلی هراس دارم
ر

>>>   عـقب نشینی تکتیکی کرده اند

>>>   آفرین سربازان غیور را نو دانستند که بعد از این باید متوجه جان خود باشند 18 سال است که نیروی نظامی ما از پشت خنجر میخورند این اولین بار است که از خود قهرمانی نشان داده است . هزار بار آمر پلان داد یک بار مامور تصمم گرفت باید راد مردان دولت خود را در ترازوی عساکر وزن نمایند و بیبینند که زور چیست . اولاد غریب با خون خود برای این اجیران خود فروخته قدرت میدادند و این ها خون شان را میمکید و به زنان سرباز چشم میدوخت. بعد از این باید مسوَلان خودبه سنگر بروند و برای خود قدرت پیدا نمایند آفرین سربازان دلیر خوب کردید که به خاینین درس دادید و نتیجه خیانت راعملی برایشان نشان دادید. اولاد غریب همیشه در سنگر فروخته میشد و اجیران خود فروخته مانند برمک برایش خانه ؛موتر و دارایی بدست می آورد .

>>>   وا به حال کشور که گربه گرسنه اش محافظ گوشت باشد مانند وزیر دفاع و زیر داخله فعلی غنی . اگر در جستجو شوید انگاه میابید که از هر وزارت خانه با کدام داستان به بیرون پرتاب شده و چگونه دوباره به وزارت راه پیدا کرده ؟ اگر ریس جمهور از آخرین چانس خود برای بدست آوردن حیثیت خود استفاده کند باید هر دوی این ها را در یک ولایت نا امن در خط اول جنگ بفرستد و برای ایکه هویتشان ثابت گردد. بعد در دست خانواده های سربازان غزنی و مردم غزنی بدهد تا فروختن غزنی را برایش درس دهد و تاریخ و نام و دامن جنایت از افغانستان برای همیشه بر چیده شود. مرکز تمدن اسلام در دوره غنی به غارت رفت حاکمان جبار و جاهل دوره غنی جهان اسلام به باد داد از مرگز تمدن اسلام و مدنیت مرکز فجایع و جنایات ساخت این اشخاص باید توسط تمام جهان اسلام مجازات گردد. این یهودی ها و وهابیهای قرن 21 مافیای پول

>>>   تسلیمی پوسته به پلان ۴ ساله و ۶ ساله چه ربط دارد یک دروغ گوی دیگری را سخنگوی وزارت دفاع تعین کرده اند. بهتر است برای حفظ حیات جوانان این کشور تغیرات بنیادی در سطح رهبری قول اردو ها، فرقه ها و لوا ها آورده شود با این زاغ های که دم شان زیر پای یک جاسوس بوده بودنه گرفته نمی شود یعنی که وضعیت امنیتی بهتر نمی شود و تلفات ما بالا می رود. ترکانی د بیزو کار نده
بگو مکو های وزیر داخله با معاون قوماندان امنیه کابل نشان میدهد که بحران مدیریت و رهبری در ارگان های امنیتی کشور چقدر عمیق است و مردم هر روز نتیجه آن را می بینند.

>>>   وقتیکه افراد واشخاص از کابینه فرار کنند معلومدار سرباز از خط نبرد فرار میکنند.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است