تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ ۱۳۹۷/۹/۱۳ | کد خبر: 156294 | منبع: | پرینت |
دولت گفته است که گرفتاری علیپور یک سوء تفاهم شده و توسط هیات خود معذرت خواهی کرده است. اما حمله ای زمینی و هوایی برای گرفتاری علیپور در لعل و سرجنگل و شهادت و زخمی شدن تعدادی از مردمان غیر نظامی آنجا هم سوء تفاهم شده بود؟
حتی بر ربابه خانم 54 ساله که قرآن در دست داشت، شلیک کردند. فرمانده علیپور در هردو حادثه حتی یک مرمی هم بسوی ماموران و سربازان دولت فیر نکرد. در لعل و سرجنگل دستور داشتند یا او را زنده دستگیر کنند و یا بکشند. در کابل که او با پای خودش آمده بود، بازداشتش کردند و در فاصله 48 ساعت، تعهدنامه هم از وی گرفتند. اما در این دو روز تظاهرات برای حمایت از علیپور در کابل و بامیان 10 نفر را، پولیس به شهادت رسانید و تعدادی هم زخمی و نزدیک به 80 نفر هم زندانی شدند که تا هنوز از بند رها نشده اند.
حال اگر این معذرت خواهی کمپاین انتخاباتی و یا بازی اوپراتیفی سیاسی نیست، اثبات حقانیت آن در گرو اجرایی شدن نکات ذیل می باشد:
- گرفتاری آنعده فرماندهان وزارت داخله که دستور شلیک بر تظاهر کنندگان را داده اند. حمایت مادی و معنوی از خانواده های شهدای روزهای تظاهرات.
- تداوی عاجل زخمیان روز های تظاهرات ازسوی دولت.
- رهایی بدون قید و شرط همه بازداشت شدگان روزهای تظاهرات.
- سلب وظیفه معین امنیتی وزارت داخله بخاطر انکار از شلیک پولیس بر تظاهر کنندگان.
- معذرت خواهی رسمی و علنی استانکزی و ویس برمک بخاطر اتهامات بی پایه شان در مورد فرمانده علیپور.
اگر نکات بالا در قبال این حوادث تلخ و خونین و یا به گفته دولت «سوء تفاهم» عملی نشود. بدان معنا است که این معذرت خواهی یک بازی اوپراتیفی سیاسی است و اینبار میخواهند به شیوه ای نرم و آهسته، علیپور را به زیرکشیده و جبهه دفاعی، مشروع و برحق هزاره ها را بگونه ی دیگر خنثی نمایند.
علی تقوایی
>>> نه ستانکزی ونه هم جناب برمک این قدر بیکار هستند که از یک دذد ورهزن معذرت خواهی نمایند این یک دادن پرستیژ به یک قاتل وراه گیر میباشد که جنبه تبلیغاتی داردوبس
>>> حال اگر این معذرت خواهی واقعیت داشته باشداثبات حقانیت آن در گرو اجرایی شدن نکات ذیل می باشد:
- گرفتاری آنعده از شورشیان که مردم را به طرفداری علپور علیه حکومت به جاده ها ریختند
- تداوی عاجل زخمیان پولیس روز های تظاهرات ازسوی مظاهره چیان.
- معذرت خواهی رسمی و علنی دانش از مردم افغانستان بخاطر طرفداری بیجا وبی مورد از علیپور جنایتکار
سهرا از کانادا
>>> همین ضرب المثل عامیانه مردم درست است که میگویند (خربوزه خربوزه را دیده رنگ میگیرد ادمی ادمی را دیده پند ) ریس جمهور اشرف غنی احمدزی که در قومگرایی و تعصب قومی و زبانی رکارد قایم کرده است سرور دانش شاگرد غنی احمدزی و معاون دوم ان با یاد گیری از قومگرایی و تعصب و عوام فریبی یاد گیری از ریس خود را به نمایش گذاشت دیده شود که از جانب ریس خود چند نمره یاد گیری را دریافت میکند.
>>> بد گردی ویس برفک واستانکزوی بد کار زورش به مردم نرسید با التماس پیش می رود خنده آور است متفرک دروغین اول جهان
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است