تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ ۱۳۹۷/۱۱/۲۹ | کد خبر: 157461 | منبع: | پرینت |
تاجیکستان، براساس درخواست افغانستان، مرز مشترک را برای رفت و آمد موترها و عابرین به روی ترافیک گشوده است.
به گزارش اسپوتنیک به اشاره به کمیته امنیت ملی تاجیکستان، پل موتر رو و عابرین بر سر رودخانه پنج که منطقه شمس الدین تاجیکستان را با شمال افغانستان پیوند می دهد، در پایان هفته گذشته به روی ترافیک گشوده شد.
این پل که 180 متر طول دارد و به کمک اتحادیه اروپا ساخته شده است و در ماه اگست سال گذشته بطور یک طرفه از سوی تاجیکستان بسته شده بود.
یک منبع از کمیته ملی امنیت ملی تاجیکستان به این خبرگزاری گفت، پل موتر رو و عابرین بر سر رودخانه پنج که منطقه شمس الدین تاجیکستان را با شمال افغانستان پیوند می دهد، به خواهش جانب افغانستان در پایان هفته گذشته به روی ترافیک گشوده است.
قابل یاد آوری است که پل حدود شش ماه پیش به دلیل فعال شدن جنگجویان طالب و قاچاقچیان مواد مخدر به روی رفت و آمد وسایل نقلیه و عابرین، بسته شده بود.
کد (9)
>>> افغانستان از بیخ بته پیدا نشده اند که هرکس هرچه خوئاست کند هرکس کسی دارد
>>> خوب شد پس بسته شود. سر امريکا اعتبار نيست
>>> پارلمان کانادا طرحی را تصویب کرده است که به اساس آن تا 3 سال آینده می توانند بیشتر از یک میلیون مهاجر را در خاک آن کشور بپذیرند.
در حالی که طی سال 2017 میلادی کانادا تنها 286 هزار مهاجر را پذیرفته است، این ظرفیت طی سال جاری میلادی به 350000 نفر افزایش مییابد.
مطابق طرح مورد تصویب پارلمان کانادا، طی سالهای 2020 و 2021 میلادی نیز در قالب روندی صعودی به ترتیب 360 و 370 هزار مهاجر جدید پذیرفته خواهد شد.
حمد حسین، وزیر مهاجرت کانادا هدف از اجرای این طرح را کمک به توسعه بیشتر این کشور عنوان کرد و گفت که رشد جذب مهاجران مانع از پیر شدن جمعیت کانادا و کاهش زاد و ولد در این کشور خواهد شد.
آقای حسین که خود یک مهاجر اهل سومالی است، به مردم کانادا نوید داده که با اجرای برنامه جدید مهاجرت، نیروی کار فعال در این کشور نیز به لحاظ توانمندی تقویت و روند توسعه این کشور را در رقابت با اقتصادهای برتر جهان حفظ خواهد شد.
او خاطر نشان کرد که کانادا برای رسیدن به جایگاهی که مورد علاقه تمام شهروندان آن باشد، نیازمند خوشامدگویی به شمار بیشتری از مهاجران است.
کانادا طی سالهای اخیر در مقایسه با سایر کشورهای غربی از جمله امریکا سیاستهای محدودکننده کمتری در قبال مهاجران خارجی و پناهجویان اعمال کرده است.
کانادا کشور پهناوری است که نفوسش را مهاجرین تشکیل میدهد.
در سالهای اخیر شهروندان کشورهای چون افغانستان، ایران، پاکستان، سوریه، عراق و افریقا بیشترین مهاجرت را به کانادا انجام داده اند
>>> هر کاری که خارجی ها انجام میدهندبدون برنامه وپلان نیست وقتی پل با این طول وعرض وبا مصارف گزاف را برای تاجک ها نعمیر مینمایند بخاطر همکاری وترحم به حال تاجک ها نیست جهت تسهیل عبور ومرور طالب وداعش وقاچاقچیان مواد مخدر ونا امن کردن حدود تاجکستان ونقشه های استعماری بعدی می باشد ازین رو تاجک ها سخت اشتباه کرده اند که عبور ومرور ازین معبر را اجازه داده اند شاید بخاطر بدست اوردن منافع جزءی اینکار را کرده باشند اما در اینده سخت متضرر خواهند شد همچنان احتمالا ملت افغان هم ازین ناحیه سود ببرند ومواد ارزان بدست بیاورنداماتخریب کارها وتروریست ها وحامیان انها سود زیاد تر می برند
مولانا قربان
>>> ما بعوض اینکه از باز شدن پل بین تاجکستان و افغانستان خوشحال گردیم و انرا کار نیک و خوب بدانیم بر خلاف طبق خواست پاکستان که میخواهد افغانستان را منوط و مربوط به دروازه سرحدی خودش نگهدارد و از ان در مقاطع مختلف سود جویی سیاسی و تجاری نماید هستند کسانی از جاسوسان پاکستان و طرفداران پاکستان که حرف های نادرست دشمنانه شانرا میزنند و از باز شدن این پل که در روابط و تجارت افغانستان و تاجکستان رول ارزنده دارد نا راحت گردیده دست و پا میزند تا مگر این رفت و امد ازین پل را مسدود کند اما بدانند که هیچ منافقی و جاسوسی بیگانه دشمن مردم ما و ترقی و پیشرفت تجارت و اقتصاد کشور ما سنگ اندازی های شانر اثر ندارد اکنون زمان گذشته ها نیست کهتنها وابسته به دروازه های پاکستان باشیم اکنون الحمد الله با کشور های اسیایی میانه و ایران و از طریق بندر جاه بهار با هندوستان و اروپا روابط تجاری بیشتر داریم دل دشمنان وطن ما بترقد .
>>> تاجيكستان كه هم زبان ماست مرز خود را به روي ما افغانها بست و به ما پناه نداد فاميل من وقتي مي خواست از مرز رد شود توسط مرزبان كشته شد با ايران ٤٠سال است پنج ملون افغان را راه داده
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است