در ۲۴ ساعت، انتقال اطلاعات ۴۵ دستگاه به مرکز
 
تاریخ انتشار:   ۰۸:۳۴    ۱۳۹۸/۷/۱۸ کد خبر: 160460 منبع: پرینت

روند انتقال اطلاعات دستگاه‌های شناخت بایومتریک به بانک اطلاعات مرکزی کمیسیون انتخابات هم‌چنان به کندی به پیش می‌رود؛ چنان‌که بربنیاد گفته‌های مسؤولان کمیسیون انتخابات در ۲۴ساعت، تنها اطلاعات ۴۵ دستگاه به بانک اطلاعات مرکزی انتقال یافته‌‎است.

در انتخابات ریاست‌جمهوری که در ششم ماه میزان برگزار شد، از بیش از ۲۶ هزار دستگاۀ شناخت بایومتریک کار گرفته شدند.
در دوازده روز پس از انتخابات، اطلاعات ۲۲۴۴۵ دستگاۀ شناخت بایومتریک به بانک اطلاعات مرکزی انتقال یافته‌ و اطلاعات بیش از سه و نیم هزار دستگاۀ دیگر باید وارد این بانک اطلاعات شود.

محمد حنیف دانشیار، عضو کمیسیون انتخابات امروز (چهارشنبه، ۱۷میزان) به طلوع‌نیوز گفت که اگر روند انتقال اطلاعات دستگاه‌های شناخت بایومتریک به بانک اطلاعات مرکزی به همین منوال ادامه یابد، کمیسیون انتخابات قادر نخواهد که نتایج انتخابات را در زمان از پیش تعیین شدۀ آن اعلام کند.
او در این باره اظهار داشت: «اگر انتقال مکمل دیتا (اطلاعات) همانطوری‌که در چند روز بسیار کند صورت می‌گیرد، به همین قسم صورت بگیرد، ممکن نیست که ما در بیست و هفت میزان نتایج ابتدایی را اعلام کنیم.»

بربنیاد جدول زمان‌بندی کمیسیون مستقل انتخابات، قرار است نتایج نخستین انتخابات به تاریخ بیست و هفت میزان و نتایج نهایی در شانزدهم ماه عقرب اعلام خواهند شد.
این عضو کمیسیون انتخابات، پایین بودن سرعت انترنت را چالش اصلی در برابر کندی روند انتقال اطلاعات دستگاه‌ها می‌داند.

اما، اورنگ زیب، یک عضو دیگر کمیسیون انتخابات این مشکل را جدی نمی‌داند و تأکید دارد که قرار است برای سرعت بخشیدن کارهای انتقال اطلاعات دستگاه‌های شناخت بایومتریک به بانک اطلاعاتی، دو کارمند شرکت فراهم کنندۀ این دستگاه‌ها از آلمان به کابل بیایند: «مشکل وجود ندارد که خدا نخواسته پروسه را متضرر بسازد.... انجنیران را هم که ما خواستیم بخاطر دقت کار است. به این خاطر که ما آرای پاک و ناپاک را از هم تفکیک کنیم.»

در همین حال، ناظران در کمیسیون انتخابات، مشکل به میان آمده در انتقال اطلاعات به بانک اطلاعاتی کمیسیون مستقل انتخابات را پرسش برانگیز می‌دانند.
یونس نواندیش، یکی از این ناظران گفت: «تقریبأ یک هفته است که کار بسیار زیاد به آهسته‌‎گی پیش می‌رود. در صورتی که کار به این آهستگی پیش برود مسلمأ که برنامه‌ها در زمان معیین آن عملی نشود.»

واسع رحمانی، ناظر دیگر نیز بیان داشت: «اگر مشکل حل نشد، باید نتایج ابتدایی از طریق ریزلت شیت‌ها/ برگه‌های نتایج اعلام شود. مشکلات تخینیکی کمیسیون باید دلایل موجه برای ناظران داشته باشند.»
با این هم کمیسیون وعده سپرده است که می‌کوشد نتایج نخستین انتخابات ریاست‌جمهوری را تا ده روز دیگر کند.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
سیستم مرکز
اطلاعات
نظرات بینندگان:

>>>   این مشکلات ساختگی است حتماٌ هکر های انسانی ( تقلبکاران ) که شکست خورده اند این بهانه ها را پیش می کند خدا خیر این ملت بیچاره را خود پیشه کند.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است