تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ ۱۳۹۸/۷/۲۹ | کد خبر: 160623 | منبع: | پرینت |
بایستی مشخص گردد که CRU قفل "دیتا سنتر" را به چه منظوری شکستاندهاست، و آن کارمند ارشد کمیسیون انتخابات کیست که در شکستاندن قفل آن مرکز بهشدت محرم و ورد CRU به آن، همکاری کردهاست. اینها باید هرچه زودتر مشخص شوند!
فراموش نباید کرد که این مساله تنها با چند ستاتوس فیسبوکی خلاصه نمیشود، اینجا هر احتمالی ممکن است وجود داشته باشد، ممکن طرفها برای بدنام سازی همدیگر شان دست به هرکاری بزنند، سناریوها بسازند و سرنوشت مردم مظلوم افغانستان را به سخره گیرند.
اگر واقعh یکی و یا چند تن از کاندیداهای انتخابات از این مساله متضرر شدهباشند، آنگاه نباید به چند ستاتوس فیسبوکی بسنده کنند. بایستی نشستهای خبری (فوری) برگزار کنند، داشتههای اطلاعاتی شانرا با رسانهها و از طریق رسانهها با ملت شریک سازند.
درنهایت، اگر بازهم به نتیجهی مطلوب نرسیدند، آنوقت باید بالای مردم شان (اگر برحق هستند) صدا کنند و تا تعیین سرنوشت خود و مردم شان، خیابان ها را برگزینند، راهها را کاملا مسدود کنند، تظاهرات و تحصن نمایند!
منتهی مواردی که در بالا ذکر شد شهامت، شجاعت و جرات میطلبد که واضح است، برخیها اصلا و قطعا ندارند.
مرتضیجلالی
>>> Touryalai Ghiyasi
حمله نظامیان بر يك نهاد ملي و مستقل خيانت ملي ست، و كودتا عليه آرای مردم، تجاوز یست صریح به حريم پاك ارادهٔ جمهور مردم. جمهور و جمهوریتی که آنرا مثل گِل خشک به دیوار سینه مان می کوبیم.
اگر رییس صاحب جمهور، جلو اعمال وطن بر اندازانهٔ حلقه فاشیستی مافیایی درون قدرت، را نگیرد و دست شان را از مقدرات مملکت کوتاه نسازد، ناگزیر مردم باید کمر بند های خود را ببندند و از سقوط نظام و ارزش های شهروند-جمهوری و حقوق اساسی خویش، پاسداری نمایند.
چونکه، فاشيسيم به مثابه يك ايديولوژي، هرگاه در ميان احزاب سياسي، گروه هاي سياسي فرهنگي اجتماعي ناسيوناليست قومي، ظهور نمايد و از طريق اين جريان ها در ساختار هاي دولتي رخنه كند چون ويروس سرطانی بلاخره هر نوع نظام و سلطهٔ مقتدري را زمينگير ساخته فرو مي ريزد.
>>> " شبهنگام وارد کمیسیون شده اند" فکر کنید کار کدام تیم است؟ مشخص" تیم دولتساز"! ادعای این خبر و پخش و نشر آن کار ساده نیست. اگر واقعیت نداشته باشد، نشر کننده به سرنوشت ملت بازی کرده و باید به دادگاه عدلی معرفی شوند. ردِ این خبر نیز کار ساده نیست. کسیکه میخواهد این خبر را شایعه بخواند؛ باید در جریان کارها باشد. نه هرکس و ناکس. کارمند صدارت یا ارگ بودن، بدین معنا نیست که اطلاع دقیق داشته و در جریان تمام امور و کارها باشد. خیلی از کسانیکه در ارگ یا صدارت کار میکنند فقط خوش اند که هستند و قطعا از چیزی خبر ندارند.
هر چه هست واقعیتها نشان میدهد که انتخابات نتیجه ندارد. دود دلالت بر آتش میکند. رفت و آمد سفیران در کمیسیون، ترس و لرز کمیشنران از اعلان نتیجه، حمله هَکرها بالای سرور، وارد شدن مخفیانه و شب هنگام در کمیسیون و اینکه در دو روز دو هیئت آمریکا وارد افغانستان میشود. بدبختانه همه دلالت بر بینتیجه بودن انتخابات میکند. اما خوشبختانه دو موضوع دیگر به جدیت دنبال میشود. ۱- بحث حکومت عبوری با ساختارِ ملی مطرح بوده و برآیند ختم این حکومت است. حکومت وحدت ملی مشروعیت و مقبولیت مردمی نداشت و مردم به ناچاری تَن به آن داده بودند. این حکومت فساد را به اوج شان رساند. فساد اخلاقی، تبعیض، اختلافات درون قومی و شکاف عمیق بین اقوام ایجاد نمود که سالها مردم از آن رَنج خواهد دید. ختم این حکومت خیر مردم است. ۲- بحث صلح نیز جدی شده و اجتماع ملی و جهانی شکل گرفته است. مانع حکومت فعلی میباشد. دور قبل این فرصت از دست رفت. شایعه کردند که صلح مخالف جمهوریت هست؛ خیر انتخابات را نیز دیدیم.
>>> این جرقه ها بالآخر انبار باروت خشم مردم را انفجار خواهد داد.
غنی شعار یا ارگ یا مرگ را زمزمه میکند مگر ملت ما دیگر زیر بار فاشیسم نمیرود.
>>> سلطانزوی پیلوت اختطاف چی طیاره مسافر بری اریان و تسلمی ان به ای اس ای پاکستان بخاطر اعزام خودش و فامیلش به امریکا این خاین که یکی از با صلاحیت ترین ریس ستاد انتخاباتی به اصطلاح خود شان دولت ساز و از زبان مردم تابوت ساز با هر نوع خیانت بخاطر بودن خودش در یک پست معاش بگیر و بقای زهره یوسف داوودزی ریس دفتر رولا غنی خانم سلطانزوی که شب و روز در داخل کمیسون انتخابات اجاگرفته زمینه هر خیانت و جنایت را بخاطر دوام قدرت غنی بابای فراری به همکاری ننگ ریس دارالانشای کمیسون انتخابات سنجش عملی خواهد کردند چون همه سلطانزوی و هم ننگ از سابقه خوب برخوردار نیستند و در خیانت دست شان الوده است به همین اساس بود که غنی بدون نظر خواهی کاندیدان ریاست جمهوری اقای ننگ شخص دلخواه و طرفدار خودش را درین پست اساس انتخابات تعین و مقرر کرده و تحت رهنمایی ضیاالحق امر خیل تقلبکار مشاور فعلی غنی و عمر داوودزی خاین مشاور دیگر غنی و ریس عمومی ستاد انتخاباتی غنی تقلبات گسترده را براه انداخته اند انها میدانند و درک کرده اند که اشرف غنی بدون از رای تقلبی ده فیصد رای را به خود کسب کرده نمیتواند به همین اساس است که تقلبکاری را ازطریق ریس دارالانشاه به پیش میبرند .
>>> فرض کنیم که سربازان نتوانستند که در هوای سرد تاب بیاورند و به اجازه یا بی اجازه خود و یا به وسیله فرد دیگر قفل شکستند و در محوطه گرم خفتند.
حال سوال این جا است که مسولیت تامینات و تجهیزات سربازان و اینکه در سردی و در گرمی و در برف و در باران چگونه از خود حفاظت کنند به کی بر میگردد.
اگر در قلب کابل هیچ نوع آمادگی و سهولت در مورد وضعیت سرباز در حال انجام وظیفه وجود ندارد و از شدت سرما مجبور به شکستن قفل محل پاسبانی خود میشود در حالیکه وظیفه اش حراست از درب قفل شده است شما وضعیت را در محلات کوهستانی و سرحدات و پاسگاه های ولایات و خطوط اول نبرد خود حدس بزنید.
پس مسوول کیست؟
وزیر
معین
رئیس
قوماندان های مختلفه از بلوک گرفته تا قول اردو
تازه این سربازان قوای خاص بودند وا به حال قوای نا خاص
شرمت باد سر قوماندان اعلی
شرمتان باد وزرای داخله و دفاع و رئیس امنیت ملی
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است