عبور مذاکرات قطر از مرحله سیاسی به نظامی
حضور همزمان فرمانده بلند پایه نظامی آمریکایی در قطر با سفر فرماندهان نظامی طالبان به دوحه، نشان از عبور مذاکرات (توجیهات) از مرحله سیاسی به مرحله نظامی است 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۰۸    ۱۳۹۸/۱۱/۲ کد خبر: 161893 منبع: پرینت

به گزارش شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpaper) هیات مذاکره کننده طالبان با جنرال اسکات میلر فرمانده عمومی نیروهای امریکایی و مأموریت حمایت قاطع ناتو در افغانستان دیدار کردند.

سهیل شاهین سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر در صفحه توییتر خود نوشت: ملا عبدالغنی برادر، شیر محمد عباس استانکزی و مولوی امیر خان متقی با جنرال اسکات میلر دیدار کردند.
قرار است این نشست با حضور زلمی خلیلزاد دو روز ادامه یابد.

در همین حال یک گزارش دیگر می رساند که همزمان با حضور جنرال میلر در قطر و مذاکره با طالبان، چند تن از فرماندهان نظامی طالبان از پاکستان عازم قطر شدند.
حضور همزمان فرمانده بلند پایه نظامی آمریکایی در قطر با سفر فرماندهان نظامی طالبان به دوحه، نشان از عبور مذاکرات (توجیهات) از مرحله سیاسی به مرحله نظامی است.

احتمال می رود که در دو روز مذاکره میان هیات طالبان و جنرال بلند پایه نظامی آمریکا، بحث بر سر اینکه چه گروهی بعد از طالبان وابسته به دفتر سیاسی قطر، مسوولیت حملات بر نیروهای دولتی افغانستان و خارجی ها را در افغانستان برعهده بگیرد، به نتیجه برسد.

برهمگان واضح و آشکار است که تمامی طرف های درگیر در جنگ افغانستان بصورت مستقیم یا غیر مستقیم از جانب آمریکایی ها و دیگر همپیمانان شان در افغانستان تامین و تجهیز می شوند و این روند سال ها است که ادامه دارد و با وجود اعترافات صریح آمریکایی ها در این زمینه و نشانه های روشنی که از این تامینات و تجهیزات بدست آمده است، اما بازهم آمریکایی ها با همان شعار کهنه قدیم که برای نابودی هراس افکنان مبارزه می کنند، میدان را برای غارت و تاخت و تاز خود باز کرده و حضور خود را در افغانستان توجیه می نمایند.

از رفتن جنرال اسکات میلر فرمانده عمومی نیروهای امریکایی و مأموریت حمایت قاطع ناتو به قطر اینگونه برداشت می شود که طالبان از لحاظ سیاسی توسط زلمی خلیلزاد بقدر کافی توجیه شده اند و اینک زمان توجیه نظامی این گروه رسیده است.

توجیهات نظامی جنرال میلر به طالبان در حالی آغاز شده است که آمریکایی ها حضور طالبان را در حکومت آینده افغانستان بر اذهان اکثر رهبران جهادی و احزاب و سیاسیون متنفذ القا نموده و آنان را آماده پذیرش این گروه در کنار خود برای تشکیل حکومت آینده افغانستان کرده اند.

بصورت طبیعی تعدادی از نظامیان طالبان و حتی برخی از افراد بلند پایه آنان با تشکیل حکومت ایتلافی در آینده افغانستان مخالف اند و روند "به اصطلاح" صلح را تحریم خواهند کرد. پس آمریکایی ها لازم می دانند که از حالا برای آنان برنامه ریزی کرده جنرالان بلند پایه نظامی آمریکایی از سران و فرماندهان نظامی طالبان در اینباره نیز مشورت بگیرند، هرچند آنان کار خود را می کنند.

با این وجود، از حالا مشخص است که گروه نظامی دیگری، ساز مخالفت با حکومت ایتلافی آینده را کوک کرده و تمامی مخالفان روند صلح را در حلقه دیگری جمع خواهد کرد و باز آمریکایی ها همانگونه که در گذشته گروه های مخالف و موافق را همزمان تجهیز و تمویل می کردند، یکبار دیگر هم حکومت ایتلافی آینده و هم گروه های مخالف آن حکومت را تجهیز و تمویل خواهند نمود.

هدف آمریکایی ها تداوم درگیری ها و ناامنی ها در افغانستان است تا در سایه این ناامنی ها و مشغولیت های ذهنی مردم افغانستان و همچنان جهانیان، به حضور نظامی و سیاسی خود در افغانستان ادامه دهند و مانند گذشته بر سیاست غارت و چپاول افغانستان پایدار بمانند.

با این حساب نه بر مذاکرات صلح و آمدن امنیت و رفاه می توان امیدوار بود و نه بر نتیجه انتخابات و بازی های دیگری که بر سر مردم ما در افغانستان پیاده می شود.
خداوند عاقبت ما را بخیر بکند!

کد (4)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
طالبان
قطر
میلر
خلیلزاد
نظرات بینندگان:

>>>   حاجت به اينقدر امتياز دهي نيست . نيرو هاي جهاد و مقاومت را سر قدرت بياورند طالب را بازهم مثل سال ٢٠٠١ تا پاكستان ميدوانند.

>>>   در مذاکراتی که بین دونالد ترامپ رییس جمهور امریکا و عمران خان صدر اعظم پاکستان در مجمع اقتصاد جهانی در داوس سویس صورت گرفت،رییس جمهور پاکستان روی پیشرفت مذاکرات صلح با طالبان تأکید میکرد و از اًن پشتیبانی میکرد،اما رییس جمهور امریکا روی موضوع از سرگیری تمرینات نظامی برای اردوی پاکستان و روابط اقتصادی با پاکستان و کمک و همکاری در زمینه مسئله کشمیر و حل اختلافات میان پاکستان و هندوستان.
بنأ امکانات این که صلح با طالبان نتیجه بدهد،کمتر میرود و امکانات توسعه نظامی امریکا از افغانستان بسوی پاکستان و کشمیر و سرحدات هند و چین زیاد تر میرود.

>>>   درمرحله مذاکرات نظامی صلاحیت استعمال قطعه 02 امنیت ناملی باز هم از امریکا وسیا می باشد یابه حکومت ویا طالبان تعلق میگیرد ؟؟

>>>   آمریکا و طالبان با هم به توافق رسیدند و بین هم آتش بس میکنند.
از این به بعد حجت طالبان برای جنگ که گویا با کفار می جنگند باطل میشود چون با کفار پیمان صلح و برادری می بندند.
آنچه میماند دولت و ملت است.
دولت هم با تبعیت از آمریکا مجبور است که ناز طالبان کشد و با ظالمان به توافق برسد
ام ملت
ملت با هیچ نوکر اجنبی
با هیچ ظالم
با هیچ مافیای مواد مخدر
با هیچ احمق خود فروخته
نه معامله دارد و نه سازش
اگر طالب به خواست ملت که پایان جنگ و پیش گیری شیوه سیاسی برای حل قضایا است جواب مثبت میدهد بسم الله
در غیر آن ملت ما با کسی نه مذاکره کرده و نه هم تسلیم اجنت های پاکستان میشود.
مردان مرد در هر گوشه این کشور سر بلند میکنند و این کثیف های جاسوس و نوکر پاکستان را می کشند و می کشند تا تسلیم امر خدا و خواست ملت شوند.
ملا هیبت شیطان دا گز و دا میدان

>>>   هرخری سواری بدهد هیشکی پیاده راه نمیرود
بدبختی ما اززمانی شروع شد که مردم احساساتی ما شروع به جهادکردن علیه شوروی وبعدان هم علیه یکدیگر وهرکدام حزبی یا گروهی ساختن وخودرا خادم اسلام نامیدن ورهبری واداره کشور به دست یک عده افراطی بیسواد وروستای افتاده
ماباید ازنسل جوان امروزی یک گروه قوی بسازیم وتمام این جاهلان تاریخ بشریت را برسر جایشان بنشانیم
یااینکه به دست انها نابود خاهیم شد
اقتصادرا نابود کردن
تمام آبادیها رآ ویران ساختن ملیونها انسان را کشتن واواره ساختن این است خون جهاد این وحشی ها

>>>   بـه کسانیکه فکر میکنند چند دزد غارتگر ومزدور آی اس آی شوروی را سقوط داده:
یک نشریه آمریکایی در گزارشی نوشت: مداخلات آشکار ایالات متحده و اقدامات شخص رونالد ریگان، رئیس جمهور وقت آمریکا عواملی بود که منجر به فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1991 شد.
به گزارش اسپوتنیک، تدرال، روزنامه نگار و تحلیلگر مسائل سیاسی در مقاله‌ای برای نشریه CounterPunch خاطرنشان می کند که ایالات متحده بارها با حملات، خرابکاری ها و تلاش های خستگی ناپذیر برای تضعیف اتحاد جماهیر شوروی از داخل اقدام نمود. در سال 1917 ، در اوج انقلاب اکتبر، یک نیروی اعزامی از ده ها هزار سرباز آمریکایی به این کشور داخل شد. سه سال طول کشید تا روسیه شوروی توانست از شر "مهمانان ناخوانده" آمریکایی خلاص شود.

نویسنده این مقاله در ادامه می‌افزاید: در دوره سال های 1941 تا 1945 - در طول جنگ جهانی دوم، اتحاد جماهیر شوروی و آمریکا در جنگ با آلمان نازی با هم متحد بودند. با این حال ، آمریکایی هابه مدت سه سال موفق شدند که بدون وارد شدن به یک جنگ واقعی باقی بمانند؛ در حالی که ده ها میلیون نفر از شهروندان اتحاد جماهیر شوروی خود را در نبرد با «ورماخت» قربانی کردند.

پوتین دلایل فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی را نام برد
© SPUTNIK / SERGEY GUNEEV
پوتین دلایل فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی را نام برد
به گفته نویسنده؛ واقعیت دیگر مداخله آمریکا در امور شوروی، در سال 1960پرواز هواپیمای جاسوس آمریکایی فرانسیس گری پاورز بر فراز اتحاد شوروی بود که به عقیده وی یک اقدام آشکار برای دامن زدن به جنگ بود.

در 1 می سال 1960 میلادی یک فروند هواپیمای U -2 آمریکایی بر فراز شوروی سابق هدف قرار گرفت و خلبان آن "گاری پاورز" به اسارت نیروهای شوروی در آمد.
در سال 1982 ، رئیس جمهور رونالد ریگان طرح "معصوم" سیا برای خط لوله انتقال گاز سیبریا را تصویب کرد. این خط لوله گاز طبیعی را در سراسر سایبریا منتقل می‌کرد.

فرض بر این بود كه به اتحاد جماهیر شوروی اجازه داده شود كه سیستم كنترل خط لوله غربی را مدیریت کند، اما این سیستم كه پمپ ها، توربین ها و دریچه ها را كنترل می کرد ، پس از مدتی كار عادی باید "از کار باز می‌ماند".
نتیجه این طرح از هم گسیختگی اقتصادی ، فاجعه برای محیط طبیعی و "قدرتمندترین انفجار غیر هسته ای و آتش سوزی بود که تا آن زمان از فضا ثبت شده بود."

در دهه 80 میلادی، ریگان فروش تکنولوژی‌های نفتی و گازی را به شوروی تحریم کرد و در مرحله بعد ساخت خط لوله گازی به اروپا را با دست‌انداز‌های بلندی مواجه کرد. ریگان با ایجاد فشار به متحدان خود در غرب اروپا اجازه همکاری شرکت‌های غربی در ساخت خط لوله گازی را نداد و از سوی دیگر، همکاری‌های بانکی غرب را با شوروی به‌شدت کاهش داد؛ نه‌تن‌ها شوروی بلکه سایر متحدان این کشور مانند آلمان شرقی، پولند و...؛ مسکو که حساب ویژه‌ای روی درآمد‌های گازی خود باز کرده‌بود در میانه دهه 80 با یک مشکل بزرگ مواجه شد؛ جایی که امریکا به عربستان تکلیف کرد با افزایش تولید خود – با وجود ظرفیت مازاد عرضه در بازار – قیمت نفت را پایین بکشد.اعمال تحریم‌های سخت علیه شوروی از یک سو و کاهش درآمد‌های این کشور از سوی دیگر، در نهایت منجر به فروپاشی اقتصادی اتحاد جماهیر شوروی شد.

تد رال در پایان می‌نویسد: "ایالات متحده آمریکا برای فروپاشی اتحاد جماهیر شوری از هیچگونه تلاش دریغ نکرد"

>>>   در ا ین روز های استاد دانش بسیار سرو صدا دارد گویا صلح صحیح نیست بهتر است بگویم که چطور از جناب استاد صدا برامد از سنگ صدا بود ولی از معاون صاحب دوم نی؟


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است