تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ ۱۳۹۹/۳/۲۷ | کد خبر: 163832 | منبع: | پرینت |
برخی منابع به رسانهها گفتند که تعدادی از ساختمانها و کارخانه های اطراف کمیسیون انتخابات به صورت غیرقانونی و بگونه قاچاق از برق این کمیسیون استفاده می کنند.
به گزارش آوا، به رغم اختلافی که بر سر ده میلیون افغانی میان کمیسیون انتخابات و شرکت برشنا وجود دارد، منابع آگاه در کمیسیون انتخابات به شرط حفظ هویتشان میگویند، کمیسیون در هر دوره، پول مصرف انرژی برق را پرداخت میکند اما باز هم کمیسیون از برشنا بدهکار است.
این منابع به رسانهها گفتند که مصرف برق در کمیسیون انتخابات زیاد نیست اما برق کمیسیون غیرقانونی و به گونه قاچاق در ساختمانها و کارخانههای تولیدی که در اطراف کمیسیون انتخابات وجود دارد، مصرف میشود.
آنها میگویند، حوا علم نورستانی، رییس کمیسیون انتخابات تلاش کرده است مانع سوءاستفاده از برق کمیسیون شود، اما تاکنون نتوانسته جلو انتقال و مصرف غیرقانونی برق کمیسیون را بگیرد.
براساس اسناد، مصرف انرژی برق کمیسیون انتخابات در دور پنجم (ماههای قوس و جدی) مبلغ ۱۴ میلیون و ۷۶۰ هزار افغانی گزارش شده است.
اما، وحیدالله توحیدی سخنگوی شرکت برشنا و حبیبالرحمن ننگ، رییس دبیرخانه کمیسیون انتخابات استفاده غیرقانونی از برق کمیسیون انتخابات را تکذیب کردند.
کمیسیون انتخابات در منطقه پلچرخی در شرق شهر کابل قرار دارد، جایی که پارک صنعتی و دهها کارخانه و شرکتهای تولیدی در آن واقع شده است. این منابع مدعیاند که شماری از مقامات در دبیرخانه کمیسیون انتخابات در انتقال غیرقانونی برق کمیسیون به کارخانههای اطراف کمیسیون دست دارد و مانع قطع برق آنها میشوند.
حبیبالرحمن ننگ، رییس دبیرخانه کمیسیون انتخابات در این مورد گفت: «من پس از شنیدن موضوع انتقال غیرقانونی برق کمیسیون، رفتم و بررسی کردم، هیچ امکانش نیست که برق کمیسیون به فابریکهها برود. زیرا فابریکهها دو کیلومتر از کمیسیون فاصله دارند.»
مولانا محمد عبدالله، عضو کمیسیون انتخابات افغانستان اخیرا در حساب کاربری فیسبوک خود اعلام کرد که «قانون شکنی در کمیسیون انتخابات بیداد میکند و تا اکنون هیچ مرجع بازپرسی وجود ندارد.» این عضو کمیسیون در مورد این قانونشکنیها توضیح نداده است.
کد (9)
>>> بدون هماهنگی کمیسون انتخابات برق ان کمیسون بسرقت برده شده نمیتواند ایجاب بررسی و تحقیق را دارد تا موضوع کاملا روشن گردد.
>>> برق فکر میکنم که تیلفون موبایل نیست که داده ها بصورت بی سیم در آن انتقال شود.
برای انتقال برق لین برق ضرورت است تا از طریق لین برق،برق انتقال شود.
شرکت برشنا و یا خود کمیسیون انتخابات میتواند کمره های سکریتی نصب کند و ببیند که کی لین برق را نصب میکند و برق را دزدی میکند.
توسط پلیس فرد مذکور را دستگیر کنند و به پنجه قانون بسپارند.
>>> این پدر لعنت های متقلب مصروف چه کاری در کمیسیون هستند که تا حال هم برق مصرف میکنند.
>>> دهن دانداختن بدون سند از عادت های مولانا صاحب است همین خبر را هم مولانا صاحب رسانه ساخته من نمیدانم وظیفه رسانه ها نشر اخبار دروغ است یا واقعیت اگر واقعیت از مولانا عبدالله که در جار زدن دروغ شهرت کسب کرده بخواهد موضوع را به اثبات برساند نصف کمیسیون از اقارب مولانا است مصارف اضافه روغنیات تیل از مولانا استخدام سکرتر وبادیگارد پیش از حد از مولانا بالاخره کیمسیون قانون شکنی میکند مولانا یعنی قانون شکن
حقجو
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است