اعضای لاهه: جنایات جنگی افغانستان بررسی شود
 
تاریخ انتشار:   ۰۷:۲۶    ۱۳۹۹/۴/۵ کد خبر: 163953 منبع: پرینت

حمایت ۶۷ کشور از دادگاه لاهه در مقابل آمریکا؛ جنایات جنگی در افغانستان بررسی شود.
پس از فرمان ترامپ برای تحریم دادگاه لاهه به دلیل بررسی جنایات جنگی نظامیان آمریکایی در افغانستان، ۶۷ کشور در بیانیه‌ای مشترک از این دادگاه حمایت کردند.
به گزارش تسنیم ، پس از تحریم دادگاه لاهه توسط ترامپ به دلیل تلاش جهت بررسی جنایات جنگی نیروهای آمریکایی در افغانستان، 67 کشور در بیانیه‌ای مشترک حمایت خود را از دادگاه لاهه اعلام کردند.

این 67 کشور در بیانیه‌ای اظهار داشتند: «به عنوان کشورهای عضو اساسنامه رم دادگاه بین‌المللی کیفری بار دیگر حمایتمان را از این دادگاه به عنوان یک نهاد قضایی مستقل و بی‌طرف تأکید می‌کنیم».
بیانیه می‌افزاید: «در راستای انتشار بیانیه مطبوعاتی 11 ژوئن رئیس مجمع کشورهای عضو، ما بار دیگر بر تعهد خود مبنی بر حفظ و دفاع از اصول و ارزش‌های مندرج در اساسنامه رم و حفظ تمامیت آن و مقامات و کسانی که با دادگاه همکاری می‌کنند در مقابل هرگونه اقدامات یا تهدیدهای علیه دادگاه تأکید می‌کنیم».

امضا کنندگان این بیانیه همچنین تأکید کردند که دادگاه لاهه آخرین مرجع قضایی برای قربانیان جرایم جنگی است و تنها در مواردی ورود می‌کند که دولت‌ها قادر به رسیدگی به جرایم نباشند و یا تمایلی به آن نداشته باشند.
در ادامه این بیانیه آمده است: ما از تمام کشورها می‌خواهیم تا همکاری کامل با دادگاه را تضمین کنند تا مسئولیت مهم خویش را جهت تامین امنیت برای قربانیان جرایم بسیار جدی و بین‌المللی ایفا کند.

این بیانیه بطور مشترک توسط کشورهای آندورا، آرژانتین، استرالیا، اتریش، بنگلادش، بلجیم، بلیز، بولیوی، برزیل، بلغارستان، بورکینوفاسو، کانادا، شیلی، کلمبیا، کاستاریکا، ساحل عاج، کرواسی، قبرس، جمهوری چک، جمهوری دموکراتیک کنگو، دانمارک، مقدونیه، اکوادور، استونی، فیجی، فنلاند، فرانسه، گامبیا، آلمان، یونان، گویان، ایسلند، ایرلند، ایتالیا، لاتویا، لسوتو، لیختن‌اشتاین، لیتوانی، لوگزامبورگ، ماداگاسکار، مالتا، مکزیک، نامبیا، هلند، نیوزیلند، نیجریه، نروژ، پرو، پرتغال، رومانی، سنت وینسنت و گرنادین‌ها، سن مارینو، سنگال، سیرالئون، اسلواکی، اسلونی، آفریقای جنوبی، اسپانیا، فلسطین، سویدن، سوییس، ترینیداد و توباگو، تونس، اوگاندا، انگلیس، اروگوئه و ونزوئلا امضا شد.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
جنایات جنگی
دادگاه لاهه
نظرات بینندگان:

>>>   بعد از آن که رژیم خلق و پرچم در افغانستان روی کار آمد،اعضای حزب در بیانیه هایشان در مارش ها و محافل و مجالس میگفتند:
یا با ما باشید و یا با اشرار.
کسی نمیتواند بیطرف باشد.بیطرف بی شرف است.
حالا امریکا نیز به کشور های جهان خطاب میکند که یا با امریکا باشید و یا با مخالفین امریکا.بیطرف بی شرف است.
مخالفین امریکا هم کم نیست.
از اداره یونسکو گرفته تا WHOتا محکمه بین المللی جنایات جنگی در دن هاگ هالند،تا چین و روسیه و ایران و کوریای شمالی و اروپا و حتی عربستان دوست دیرینه اش.بخاطر قتل قاچاقچی یکی از مخالفان دولت سعودی.

>>>   بسیار کار معقول است آیا جنایات جنگی بین سالهای 1989 - 2001 هم شامل قضیه است یا چطور ؟ اگر چنین نیست پس چرا 67 مملکت عضو دهل عدالت و دادخواهی میزنند .
به نظر بنده تا زمانی مجموعی جنایات جنگی در افغانستان بررسی نشود ، چنین عمل هاگ سیاسی بوده و خاک به چشم ملت افغان میزنند.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است