تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ ۱۳۹۹/۴/۱۰ | کد خبر: 164013 | منبع: | پرینت |
مذاکرات بینالافغانی دشوارترین بخش روند صلح افغانستان خواهد شد و په بسا طالبان خواستار استعفای دولت کنونی و سهم بسیار در دولت آینده افغانستان شود.
به گزارش «دیلی تایمز»، مذاکرات بینالافغانی دشوارترین مرحله روند صلح و دشوارتر از توافق آمریکا و طالبان است زیرا این گروه ممکن است خواستههای بسیار سختی مانند اجرای قوانین شریعت، استعفای دولت فعلی، سهم عظیم در دولت جدید، اصلاحات در نهادهای امنیتی، اصلاحات در قانون اساسی و دیگر مسایل داشته باشد.
این نشریه پاکستانی افزود: طالبان ممکن است خواستار دفتر ریاست جمهوری و یا موضع اجرایی دیگری چون نخست وزیری و یا ریاست اجرایی با وزارتخانههای کلیدی از جمله وزارت کشور، تحصیلات عالی و نیز سهم در دیگر کرسیها از جمله والیها و دیپلماتها شود.
دیلی تایمز به نقل از یک مقام طالبان که نامش را فاش نکرده، افزود که قانع کردن طالبان برای تحویل دادن مناطق تحت کنترل این گروه به دولت مرکزی کار بسیار دشواری است و نیز سرنوشت هزاران نفر از اعضای آن مورد جنجالی است.
نوشتار میافزاید: نیروهای جنگی طالبان کجا خواهند رفت؟ آیا به نیروهای امنیتی خواهند پیوست؟ ذهنیت جهادی آنها چگونه تغییر خواهد کرد؟ اگر آنها به نیروهای دولتی ملحق شوند هزینههای آنها را چه کسی خواهد پرداخت؟ اینها مسائلی هستند که نیازمند مذاکرات سخت میباشند.
در آخرین گزارش سازمان ملل در ماه جاری میلادی شمار نیروهای جنگی طالبان در افغانستان 55 هزار تا 85 هزار نفر است و مجموع کل نیروهای این گروه نیز ممکن است به 100 هزار نفر برسد.
مذاکرات بینالافغانی قرار است در قطر آغاز شود و نشستهای آینده آن نیز ممکن است در دیگر کشورها از جمله ازبکستان، آلمان، نروژ و حتی چین برگزار شود.
کد (9)
>>> مذاکرات بین افغانی نیست
مذاکرات اصلی بین جیز گران پشت صحنه است.
>>> ترامپ به دستیاری زلمی خلیل زاد امریکایی تخم نفاق جدید را پاشیدند
رویش و پایش آنرا تضمین کردند .
نجف علی
>>> ترامپ یک شخص بازاری است . دارایی او هم محصول قمار خانه ها ، سابق او هم با ... ها است
حسین نادم
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است