چگونه با هیپنوتیزم دیگران را تسخیر کنیم؟!
 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۴۷    ۱۴۰۳/۷/۹ کد خبر: 176095 منبع: پرینت

هیپنوتیزم یا خوابگری شاخه ای از علم روانشناسی است که فرد در آن با استفاده از تلقین، در حالت خاصی از هوشیاری قرار می گیرد و ذهن در آن روی موضوع خاصی متمرکز می شود، در امواج مغزی تغییر ایجاد می شود و آگاهی محیطی کاهش می یابد و درباره موضوعات قابل توافق تلقین پذیری فرد افزایش می یابد.

هیپنوتیزم، را تقریبا همه، وقتی که غرق مطالعه یک کتاب، گوش کردن به موسیقی دلخواه، تماشای یک فیلم یا هر فعالیت مورد علاقه دیگری هستند تجربه نموده اند زیرا در این هنگام ارتباط آنها با محیط اطراف کم می شود و ممکن استدر این موقعیت ها متوجه صدای اطراف نشوید.

افرادی که هنگام فکر کردن به موضوعی به شدت روی موضوع متمرکز می شوند توانایی هیپنوتیزم پذیری مناسبی دارند، و وقتی این فرد در حالت هیپنوتیزم قرار می گیرد، ذهنش برای پذیرش پیشنهادات و تلقینات درمان گر آمادگی دارد و هیپنوتیزم بر آنها اثر بخش تر است و تلقینات مثبت و درمانی به لایه های عمیق ذهن نفوذ می کنند.

اقسام هیپنوتیزم به سه گونه عمده تقسیم می شوند:
تلقینی، پسرفتی و تحلیلی
متخصصین علم هیپنوتیزم هر یک از این اقسام را بکار می برند. تلقین درمانی زمانی است که برای تغییر دادن طرز فکر، احساس و کردار به فرد تلقینات ساده ای القا شود تا مشکل او اینگونه حل گردد. در این گروه هیپنوتیزم کنندهای نمایشهای سرگرمی نیز قرار می گیرند ،هر چند این روش جنبه درمانی ندارد.
در پسرفت درمانی فرد باید خاطرات گذشته خود را بیاد بیاورد، تا به علت مشکلات کنونی، پی ببرد. در تحلیل درمانی متخصص ذهن ناخودآگاه فرد را تحلیل کند تا مشکلات او حل شود.

5 مرحله زیر را برای هیپنوتیزم باید انجام دهید:
مرحله 1:
تصمیم گیری در مورد کاری که می خواهید انجام دهید . در چند کلمه تلقینات را مرتب نمایید.

مرحله 2:
.راحت بنشینید و چشمهایتان را ببندیدو بدن خود راآرام کنید.
.سپس تنفس آلفا را انجام دهید.
.عمل دم را انجام دهید و از 1 تا 5 در ذهن بشمرید.
.نفس را نگه دارید و از 1 تا 5 در ذهن بشمرید.
.بازدم را انجام دهید و از 1 تا 5 در ذهن بشمرید.
.10 الی 15 مرتبه این کاررا تکرار کنید .
.ذهن خود را آرام کنید شما اکنون در حالت آلفا هستید.
.حداقل زمان برای این مرحله 5 دقیقه است.

مرحله 3:
چهره گیرنده را تصور کنید و در ذهن خود تجسم کنید. در صورت واضح نبودن تصویر نگران نباشید و دوباره تلاش نمایید.

مرحله 4:
با تصویر ذهنی صحبت کنید و تلقینات را القا نمایید. حداقل زمان برای این مرحله 10 دقیقه است.

مرحله 5:
در مرحله پایانی چشمان خود را گشوده و منتظر نتیجه باشید.
شما می توانید با هیپنوتیزم تجربیات زیر را بیازمایید:

تجربه 1
شما با هیپنوتیزم می توانید با دوستانتان از طریق تصویر ذهنی صحبت نمایید و از آنها بخواهید با شما تماس تلفنی برقرار کنند. چند دقیقه صبر کنید و نتیجه را بررسی کنید.

تجربه 2
با چهره رئیستان بطور ذهنی صحبت کنید و از او درخواست روابط دوستانه داشته باشید.

تجربه 3
با اعضای خانواده بطور ذهنی صحبت نمایید و از آنها بخواهید که شاد باشند.
تجربه 4

برای یک تجربه سرگرم گننده به دوستتان بگویید که در مورد یک رنگ فکر کند. بعد شما نام رنگ را در قطعه کاغذی بنویسید. سپس از او بپرسید که نام یک رنگ را بگوید. او نام همان رنگ را خواهد گفت.

هیپنوتیزم کاربردهایی زیادی دارد که عبارتند از :
.شما می توانید آنرا برای تفریح انجام دهید.
.شما میتوانید افکار بد دیگران نسبت به خودتان را تغییر دهید.
.شما می توانید کسی را برای دیدنتان احضار کنید.
.شما می توانید خانواده از هم پاشیده ای راگرد هم آورید.
.شما می توانید در دل رئیستان خود را جا کنید.
.شما می توانید دشمنتان را به دوست تبدیل کنید.
.شما می توانید آنرا در تجارت خود بکار برید.
.تاثیر انجام هیپنوتیزم در تجارت
.تاثیر هیپنوتیزم بر جسم و روح انسان
.اگر فروشنده باشید شما می توانید نرخ فروش خود را بالا ببرید.
.به عنوان ضد درد در انجام اعمال جراحی بکار می رود .
.هیپنوز می تواند بر درمان یا تسریع درمان موثر باشد.
.هیپنوز در کاهش بیماری هایی lثل سردرد یا اسپاسم که با استرس و فشار تشدید می شوند، کاربرد دارد.

هیپنوتیزم چه فوایدی برای بدن دارد؟
درمان کمکی برای ترک سیگار، ناخن جویدن، بازی با مو و کندن آن، کنترل پرخوری های عصبی و لاغری می تواند باشد. هیپنوتیزم می تواند بسیاری از ناراحتی های فکری و اختلالات روانی را معالجه کند.
.هیپنوتیزم برای از بین بردن غم اندوه و نگرانی و ایجاد نشاط و شادمانی موثر است.
.با هیپنوتیزم بیماری هایی مثل سر درد، تنگی نفس، بی خوابی، نگرانی و اندوه، اختلالات سوء هاضمه، برخی ناراحتی های قلبی، ترس، اضطراب، آشفتگی، افسردگی، ناامیدی، دلسردی، اکثر بیماری های جسمی، عادات و رفتار ناخوشایند و بیماری هایی که منشا عصبی و درمانی داشته باشند، قابل درمان هستند.

.اختلالات عاطفی بر اوقات فکر را در حالت بیداری متمرکز کرده و شرایطی شبیه حالت هیپنوز بوجود می آورد.
.هیپنوتیزم قدرت تفکر ، تخیل و حافظه را تقویت کرده و شخص را قادر به بهره برداری از نهایت ظرفیت مغزش نماید.

مزایا و فواید باورنکردنی هیپنوتیزم
هیپنوتیزم سبب درمان بسیاری از تبهکاران که مبتلا به امراض روانی هستند، می شود.
.هیپنوتیزم بهترین داروی زیبایی و حافظ جوانی است.
.هیپنوتیزم لکنت زبان را در مواردی که نقص عضوی در کار نباشد ، درمان می کند.
.هیپنوتیزم درمان کننده حالاتی است که فرد در شناخت هویت خود دچار مشکلاتی شده است.
.هیپنوتیزم سبب آرامش بیمار می شود و آنها را از بی خوابی و ناراحتی عصبی نجات می دهد.

عمق هیپنوتیزم
هر چقدر اعتماد فرد به هیپنوتیزکننده بیشتر باشد ، تلقین پذیری او افزایش یافته «عمق هیپنوز»بالا می رود. در ادامه این بخش از نمناک خواهیم گفت که بهتر است هیپنوتیزور برای عمیق شدن هیپنوز با تلقین های ساده شروع کند تا اعتماد فرد افزایش یابد و هیپنوز عمیق تر شود؛ در این مرحله فرد قادر است چزی را که وجود ندارد با چشمان باز،ببیند!
فردی هیپنوز شونده مانند کسی است که غرق کتاب خواندن یا تماشای فیلم شده و همه حواسش به هیپنوتیزور و تلقیناتش معطوف است اما با شنیدن صدا یا احساس خطر، به راحتی از هیپنوز خارج می شود.

چه کسانی قادر به انجام هیپنوتیزم هستند؟
بسیاری از افراد فکر می کنند که برای انجام هیپنوتیزم باید قدرت مرموز و خاصی داشت و فقط افراد خاصی می توانند آن را یاد گرفته و اجرا کنند. اما واقعیت چیست؟
هیپنوتیزم را نیز مانند سایر علوم، می توان آموخت اما عمل کردن و استفاده صحیح و مناسب از هیپنوتیزم ، یک هنر است. یادگرفتن مقدار پراکنده ای از این علم و هیپنوتیزم کردن تعداد کمی از افراد حساس کار راحتی است ولی استفاده صحیح و مناسب از این علم به صبر زیاد و یادگیری و مهارت نیاز دارد. افراد پزشک و واجد صلاحیت باید از هیپنوتیزم برای رفع مشکلات پزشکی استفاده کنند.

فرد هیپنوتیزم کننده باید به علم پزشکی واقف باشد . افراد غیرحرفه ای و آنها که بیشتر به جنبه نمایشی هیپنوتیزم می پردازند می توانند یک بیماری را تشخیص دهند و تنها به درمان و رفع علایم بیماری بدون توجه به علت آن می پردازند که می تواند بسیار خطرآفرین باشد ، این افراد از علم پزشکی بی بهره اند.
یک هیپنوتیزم کننده غیرحرفه ای نمی تواند متوجه وجود و یا احتمال این بیماری ها شود و فقط درد بیمار را برطرف میکند در صورتی که درد یک علامت هشداردهنده است و برطرف کردن آن سبب پیشرفت بیماری و عدم تشخیص و درمان آن می شود.
استفاده از هیپنوتیزم در پزشکی باید صرفاً محدود به پزشکانی باشد که در این علم کاملاً خبره بوده و واجد صلاحی هستند. چند کلمه حرف، یک نگاه، تون صدا و یا ژست برای تشخیص استفاده از روشی جهت انجام هیپنوتیزم برای پزشک کافی است .

عوارض هیپنوتیزم
بزرگترین ترسی که در رابطه با هیپتوتیزم وجود دارد این است که هیپنوتیزم شما را وادار به انجام اعمال پست و غیر اخلاقی می کند. اما بدانید هیپنوتیزم نمی تواند شما را وادار به انجام کاری کند که در حالت عادی انجامش نمی دهید.
ذهن ناخودآگاه شما در حین هیپنوتیزم مورد درخواست و مخاطب قرار میگیرد و چون اخلاقیات شما درآن جای گرفته، از انجام عملی بر خلاف اراده خود مصون میباشید. زمانی هیپنوتیزم می تواند خطرناک باشد که فرد الکل مصرف نموده باشد.

سوءاستفاده از هیپنوز؟!
در هیپنوتیزم باید فرد هیپنوتیزم شونده معتقد باشد که هیپنوتیزم به سلامتش کمک می کند و برایش سودمند است؛در هیپنوتیزم نمی توان فردی را به زور هیپنوتیزم کرد زیرا فرد متوجه اوضاع است و می تواند کنترل اوضاع را به دست بگیرد.در حالت هیپنوز، احتمال سوءاستفاده از فرد کاهش می یابد زیرا فرد درآن هوشیارتر است.

آیا هیپنوتیزم در بلند مدت عوارض دارد؟
هدف هیپنوتیزم بهبودی تندرستی شما در بلند مدت است اما لازم است افراد هیپنوتیزم شوند سابقه پزشکی خود را با هیپنوتیزم کننده در میان بگذارند تامشکلی برایشان پیش نیاید. در صورت داشتن تفکرات توهم آمیز و یا استفاده از الکل و مواد مخدر امکان خطر وجوددارد.
هنگام خروج شما از خلسه ممکن است اندکی احساس گیجی و و سردرگمی کنید اما این حالتدوام زیادی نمی آورد و برطرف می شود . احساس اضطراب پس از هیپنوتیزم نیز به علت اثر بخشی درمان است .

آیا میتوان تا مدت نامحدود تحت تاثیر هیپنوتیزم باقی ماند؟
شاید شما فکر کنید اگر هیپنوتیزم کننده در حین هیپنوتیزم فرد ناگهان بمیرد چه می شود ؟نگران نباشید، همانطور که در این بخش از نمناک گفته شده است شما خودتان به تنهایی می توانید از حالت خلسه خارج شوید و یا چند دقیقه به خواب می روید و سپس بیدار خواهید شد و یا وقتی متوجه سخن گفتن کسی نمی شوید با یک احساس طراوت بیدار می شوید.

آیا میتوان در هر زمان از آن حالت خارج شد؟
هیپنوتیزم با میل داوطلبانه و حس ناخودآگاه صورت گیرد. بنابراین ضمیر ناخودآگاه همواره تحت کنترل است و در صورتی که احساس ناراحتی کنید از آن حالت خارج می شوید.
آیا در هیپنوتیزم حالت خلسه را بعدا به خاطر می آورید؟
باشد به خاطر آوردن لحظات هنگام هیپنوتیزم در جلسات هیپنوتیزم عمیقتر، کمتر خواهد بود. اکثر افراد زمانی از این حالت خلسه را به یاد می آورند .

نازنین
نشریه چه خبر؟


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
هیپنوتیزم
نظرات بینندگان:

>>>   مغز انسان یک سخت افزار است و داده های آن نرم افزار است.
ازمانی که مغز یک طفل در شکم مادر شکل میگیرد،در آن یک مقدار داده ها ثبت میشود و بعد از تولد همزمان با بزرگ شدن مغز ،داده های بیشتر از محیط زیست در آن ثبت میشود و این پروسه تا آخر عمر جریان دارد.
بعد از مرگ هم سخت افزار شما که عبارت از مغز تان است از بین میرود و هم نرم افزار تان که عبارت از داده های مغزی تان است.
در هنگام خواب مغز شما فعال است و داده ها را پردازش میدهد و در نتیجه شما بعضی اوقات خواب میبینید.
در هنگام عملیات جراحی،مغز شما توسط دوای بیهوشی غیر فعال میشود و جتی شما بطور عادی نیز مثلی که در هنگام خواب تنفس میکنید، در زیر دوای بیهوشی تنفس کرده نمیتوانید و از همین خاطر دستگاه آکسبجن را در دهن شما میگذارند و بطور مصنوعی آکسبجن را داخل شش های شما میکنند.
در هنگام بیهوشی مثل هنگام خواب نیست که مغز شما فعال باشد و شما خواب ببینید،بلکه مغز شما غیر فعال است و هیچگونه درد را احساس نمی کنید و هیچگونه خواب نمی بینید.
بعضی ها که در هنگام بیهوشی نیمه بیدار میشوند و مغز شان نیمه فعال میشود،فکر میکنند که در داخل تونلی هستند و با سرعت زیاد پروار میکنند و حتی داده های محیط بستر نیز با داده های مغزی یکجا میشود و فکر میکنند که در چت اطاق هستند و داکتر ها بالای جسم شان کار میکنند.
اما اگر مغز توسط دوای بیهوشی کاملاً غیرفعال شود،شما هیچگونه احساسی ندارید و هیچگونه خوابی نمی بینید و فقط مثلی که فوت کرده باشید،هیچ چیز را احساس نمی کنید.
اگر دو نفر و یا چند نفر در یک اطاق خاموش نشسته باشند، امکانات این که افکار آنها که عبارت از داده های مغزی آنها هستند،توسط فریکوینسی های معین با یکدیگر انتقال کند و در نتیجه فکر یک نفر،هم زمان به فکر شما نیز بیاید.
بنأ همه چیز عبارت از مغز و داده های آن است و کدام چیز خارج از آن وجود ندارد.
این تنهی مختص انسانها نیست،بلکه این پروسه در تمام موجودات زنده دیگر نیز چنین است و نظر به ساختمان مغز شان است که در کدام مرحله تکامل قرار دارند.
موجودات مختلف زنده،حواس پنجگانه شان درجه های مختلف تکامل را دارند که بعضی ها ،بعضی جواس شان از انسان کرده تیر تر است وبعضی ها نیز ضعیف تر.نظر به ضرورتی که در محیط زیست خویش دارند.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است